Sweco Finland Oy

Haemme Tampereelle tai Jyväskylään

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ KIERTOTALOUSOSASTOLLE

Oletko suunnitteluprojektien ammattilainen ja kaipaat urallesi uusia tuulia? Haluatko päästä työskentelemään vaihtelevien ja mielenkiintoisten teollisuusprojektien parissa, vihreän siirtymän kärkijoukoissa? Jos vastasit kyllä, saatamme etsiä juuri sinua!

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset kiertotalouslaitosprojektit – aina kehitys- ja esisuunnitteluvaiheesta toteutukseen. Kiertotalouslaitoksilla tarkoitamme teollisen kokoluokan laitoksia, kuten biokaasulaitokset, mekaaniset käsittelylaitokset, kemiallisen kierrätyksen laitokset sekä innovatiiviset uusia teknologioita hyödyntävät laitokset, jotka mahdollistavat jäteperäisten raaka-aineiden tuotannon teollisuudelle.

Toimenkuvaasi sisältyy projektinjohdollisten tehtävien lisäksi mm. kustannusarviointien ja selostusten laatimista. Projektimme ovat monialaisia ja niihin liittyy olennaisesti esim. prosessi- ja laitossuunnittelua, SIA-suunnittelua sekä ympäristö- ja rakennesuunnittelua, joten yksi tärkeimpiä tehtäviäsi on näiden yhteensovittaminen. Toimenkuvan painotusta voidaan räätälöidä oman osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Meillä on viihtyisät toimistot Tampereella ja Jyväskylässä. Työskentelemme hybridityömallin mukaisesti, toimisto- ja etätyötä joustavasti yhdistäen. Liity mukaan asiantuntevaan ja hyvähenkiseen porukkaamme!

Mitä lupaamme sinulle

– Pääset osallistumaan ja jättämään kädenjälkesi vaihteleviin ja mielenkiintoisiin teollisuuden ja energiasektorin projekteihin Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä.

– Meillä on sinua vastassa avoin, osallistava ja positiivinen ilmapiiri. Haasteita ei tarvitse ratkoa yksin; saat työssäsi tiiviisti yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen.

– Panostamme osaamisesi kehittymiseen. Käytössäsi on ison organisaatiomme asiantunteva tukiverkosto koko Suomen laajuisesti sekä tarjoamme erilaisia urakehitysmahdollisuuksia. Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia sinulle tarjoaa oman Sweco Akatemiamme koulutustarjonta.

– Joustava, sinun arkeesi sopiva tapa tehdä töitä. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen kestävällä tavalla on meille tärkeää. Työtä teemme hybridimallin mukaisesti – mielellämme myös toisiamme toimistolla kohdaten.

– Monipuolinen ja kattava henkilöstöetukokonaisuus, jonka sisältöön pystyt itse vaikuttamaan.

– Transforming society together. Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Olet tärkeässä roolissa edesauttamassa ja mahdollistamassa liiketoimintaa, jossa konkreettisesti rakennetaan kestävämpää ja toimivampaa yhteiskuntaa päivittäisessä työssä, tuhansilla suunnittelupöydillä, työmailla ja studioilla ympäri Suomen. Omalta osaltasi vaikutat erityisesti energiamurroksen edistämiseen Suomessa.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (AMK insinööri / DI) ja vähintään viiden vuoden kokemus investointi- tai suunnitteluprojektien vetämisestä teollisuusympäristössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös prosessiteknistä kokemusta. Aiemmin mainittuihin kiertotalouslaitoksiin liittyvä osaaminen ja kiinnostus on eduksi.

Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja ilmaista itseäsi selkeästi. Toimintatyyliltäsi olet luotettava, oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja helposti lähestyttävä. Olet asiakaslähtöinen ja työskentelet mielellään niin itsenäisesti kuin ryhmässäkin. Kykenet tehokkaaseen työskentelyyn, organisoit projektin työtehtäviä menestyksekkäästi ja istut tottuneesti neuvottelupöydässä. Nautit vaihtuvista haasteista ja työsi monipuolisuudesta sekä työskentelystä nopeasykkeisessä ja kehitysmyönteisessä ympäristössä. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätiedot ja hakeminen

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Hautala, puh. 040 7706506, janne.hautala(a)sweco.fi.

Voit hakea tehtävään oheisen hakulinkin kautta ma 22.4.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten ethän suotta jätä hakemustasi viime hetkeen.

Paikkakunnat: Tampere, Jyväskylä

Swecon teollisuus ja energia -toimialan asiantuntijat tarjoavat korkealaatuisia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja prosessi- ja energiateollisuudelle. Valjastamme osaamisemme energiamurroksen ja kestävän teollisuuden ja yhteiskunnan ratkaisuiksi.

Sweco suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Yhdessä asiakkaidemme ja 22 000 arkkitehtimme, insinöörimme ja muun asiantuntijamme voimin tartumme kaupungistumisen haasteisiin ja digitalisaation mahdollisuuksiin ja luomme ratkaisuja, jotka edistävät kestävämmän yhteiskunnan kehittämistä. Sweco on Euroopan johtava suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayritys, jonka liikevaihto vuonna 2023 oli noin 2,5 Mrd euroa. Sweco on listattu Tukholman pörssiin (Nasdaq).

 

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

To apply for this job please visit www.sweco.fi.