• Projektipäällikkö
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Helsinki

Sweco Finland Oy

Me swecolaiset uskomme, että vihreä siirtymä tarjoaa osaajillemme täysin uudenlaisia mahdollisuuksia hyödyntää karttunutta osaamista, taitoja ja kokemuksia. Me haluamme toimia vihreän siirtymän muutosvoimana.

Katso, kuinka sinä rakennat kanssamme muutosta tässä roolissa!

Projektipäällikkönä pääset osaltasi vaikuttamaan kestävämmän liikkumisen ja liikenteen ratkaisuihin. Etsimme nyt kahta projektipäällikköä liikennesuunnittelu- ja selvitystehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat projektipäällikön tehtävät monipuolisissa liikennehankkeissa, nuorempien asiantuntijoiden sparraus sekä myynti- ja tarjoustyö. Projektipäällikkönä vastuullasi on selvitys- ja suunnitteluhankkeidemme johtaminen. Pääset laatimaan esimerkiksi liikennejärjestelmätason selvityksiä, suunnittelemaan ja kehittämään liikenneinfrastruktuuria, kuten teitä, katuja, pyöräteitä tai joukkoliikennejärjestelmiä ottaen huomioon muiden tekijöiden lisäksi myös ympäristövaikutukset ja kestävän kehityksen periaatteet. Vastuullesi kuuluvien hankkeiden painotuksen voimme sopia yhdessä.

Työskentelemme laajasti erilaisten maankäytön liikennesuunnitteluhankkeiden parissa sekä teemme esimerkiksi toimivuustarkasteluja ja kaavoituksen liikenneselvityksiä. Osaamiseemme kuuluvat kaikki suunnitteluvaiheet aina strategisista selvityksistä ja esisuunnittelusta liikenteen ohjauksen rakennussuunnitteluun ja tilapäisten liikennejärjestelyjen suunnitteluun. Saumaton yhteistyö ja matala organisaatiomme takaavat onnistumisen hankkeessa kuin hankkeessa.

Voimme yhdessä muotoilla roolia kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Näin edistät vihreää siirtymää konkreettisesti

Liikennesuunnittelussa tavoittelemme toimivia ratkaisuja, jotka mahdollistavat kestävämmän liikkumisen, huomioiden käyttövoiman, joukkoliikenteen, kävelyn ja pyöräilyn sekä katutilan tehokkaan käytön. Päivittäisessä työssämme edistämme kestävää liikkumista ja tuemme vihreää siirtymää.

Muutosta saamme aikaan yhdessä

Teet tiivistä yhteistyötä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Saatkin kaiken tarvitsemasi tuen tehtävässäsi menestymiseen osaavilta kollegoiltasi. Työskentelemme ympäri Suomen 28:lla paikkakunnalla, joista oma toimipisteesi voi sijaita Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Oulussa. Liikenteen suunnittelu- ja selvityshankkeita teemme kolmen tiimin voimin ja onnistumisen takaa laaja asiantuntijajoukkomme ympäri maata.

Merkittäviä käynnissä olevia hankkeita ovat tällä hetkellä pääkaupungin isojen monialahankkeiden lisäksi mm. Tampereen ja Turun allianssimuotoinen raitiotiehanke sekä pääkaupunkiseudun uusi kaupunkipyörähanke. Katsomme rohkeasti tulevaisuuteen ja meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä haluamiisi tehtäviin.

Työskentelemme hybridityömallin mukaisesti, joustavasti etä- ja lähityötä yhdistäen. Liity mukaan hyvähenkiseen ja ammattitaitoiseen porukkaamme!

Katse vielä hetkeksi sinuun

Haemme tehtävään alalta kokemusta kartuttanutta, seuraavaa askeltaan etsivää ennakkoluulotonta tekijää. Sinulla on tehtävään soveltuva alan korkeakoulututkinto ja olet kerryttänyt kolmen vuoden kokemuksen liikennealalta ja hallitset mahdollisesti alan suunnitteluohjelmistoja (esim. AutoCAD, Novapoint, Vissim, EMME). Sujuva suomen ja englannin kielitaito auttaa sinua onnistumaan työssäsi.

Toimintatyyliltäsi olet utelias ja uutta kohti suuntaava. Sinulla on asiakaslähtöinen asenne ja kiinnostusta sekä intoa kehittää liikenneympäristön sujuvuutta, turvallisuutta ja kestävyyttä. Meillä on huippu porukka, johon toivomme saavamme mukaan tiimipelaajan, jolta yhteistyö onnistuu luontevasti.

Vihreää siirtymää rakennetaan nyt – tule työkaveriksemme!

Me haluamme tarjota sinulle erinomaisia työelämäkokemuksia ja vaikuttavan uran vihreän siirtymän parissa.

Jos sinulla on tähän liittyen mielessä kysymyksiä, osastopäällikkömme Mikko Suhonen juttelee mielellään kanssasi. Mikko on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse numerosta 040 715 9622 tai sähköpostitse mikko.suhonen@sweco.fi.

Mikäli olet jo valmis hakemaan työkaveriksemme, voit niin tehdä oheisen linkin kautta maanantaihin 3.6. mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti.

 

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

To apply for this job please visit www.sweco.fi.