• Projektipäällikkö
  • Tekniikka
  • Kuopio

Sweco Finland Oy

Haluatko olla mukana energiamurroksen kärjessä ja auttaa asiakkaitamme rakentamaan kestävämpää teollisuutta? Meillä olisi sopiva paikka juuri Sinulle!

Teollisen rakentamisen projektipäällikkönä tehtäviisi kuuluvat erittäin monipuolisten teollisuuden rakennushankkeiden projektinjohto ja suunnittelunohjaus. Vastaat osaltasi hankkeiden tuloksellisesta ja laadullisesta johtamisesta. Osaat kokemuksellasi ottaa kantaa rakentamisen aikatauluun ja toteutettavuuden arviointiin myös työmaan näkökulmasta ja kykenet johtamaan useiden eri suunnittelualojen tekemistä samanaikaisesti omassa projektissasi.

Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden sekä Swecon sisäisten sidosryhmien ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Kohteet vaihtelevat logistiikkahalleista aina suuriin ja monimutkaisiin teollisuuslaitoksiin, joissa yhteensovitettavaa on paljon ja usein dokumentointikieli on englanti. Tarkemman tehtävänkuvauksen muodostamme yhdessä osaamisesi ja kiinnostuksesi pohjalta.

Projektimme sijaitsevat pääosin Suomessa, mutta sinulla on mahdollisuus päästä mukaan myös kansainvälisiin hankkeisiin. Vaikka työsi on vastuullista, et ole yksin – toimimme Swecolla tiiviissä yhteistyössä toistemme kanssa ja työssäsi sinulla on lähiesihenkilön, kollegoiden ja muiden asiantuntijoiden tuki, niin hallinnollisissa kuin teknisissäkin asioissa.

Haemme kahta projektipäällikköä, joista toisen toimipaikka on Tampere. Toinen tehtävä ei ole paikkakuntasidonnainen, mutta paikka täytetään ensisijaisesti Kuopioon, Helsinkiin, Jyväskylään, Seinäjoelle, Vaasaan tai Kokkolaan. Kerrothan paikkakuntatoiveesi hakemuksessasi. Työskentelemme hybridityömallin mukaisesti, toimisto- ja etätyötä joustavasti yhdistäen.

Mitä lupaamme sinulle

– Pääset osallistumaan ja jättämään kädenjälkesi vaihteleviin ja mielenkiintoisiin teollisuuden projekteihin Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä.

– Tässä tehtävässä pääset mukaan kasvavaan ja kehittyvään tiimiin, ja verkostoitumaan laajasti yli yksikkö- ja toimialarajojen.

– Meillä on sinua vastassa avoin, osallistava ja positiivinen ilmapiiri. Haasteita ei tarvitse ratkoa yksin; saat työssäsi tiiviisti yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen.

– Panostamme osaamisesi kehittymiseen. Käytössäsi on ison organisaatiomme asiantunteva tukiverkosto koko Suomen laajuisesti sekä tarjoamme erilaisia urakehitysmahdollisuuksia. Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia sinulle tarjoaa oman Sweco Akatemiamme koulutustarjonta.

– Joustava, sinun arkeesi sopiva tapa tehdä töitä. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen kestävällä tavalla on meille tärkeää. Työtä teemme siellä, missä se on mielekkäintä – mielellämme myös toisiamme toimistolla kohdaten.

– Monipuolinen ja kattava henkilöstöetukokonaisuus, jonka sisältöön pääset itse vaikuttamaan.

– Transforming society together. Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Olet tärkeässä roolissa edesauttamassa ja mahdollistamassa liiketoimintaa, jossa konkreettisesti rakennetaan kestävämpää ja toimivampaa yhteiskuntaa päivittäisessä työssä, tuhansilla suunnittelupöydillä, työmailla ja studioilla ympäri Suomen. Omalta osaltasi vaikutat erityisesti energiamurroksen edistämiseen Suomessa.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Haemme tehtäviin henkilöitä, joilla on vähintään 5 vuotta työmaakokemusta teollisuuden rakennushankkeissa, rakennuttajan, työ- tai projektipäällikön tehtävissä. Tehtävissä edellytetään vahvaa osaamista ja kokemusta teollisuuden projektien johtamisesta, joissa ollut mukana useita suunnittelualoja ja asiantuntijoita. Kokemus rakennesuunnittelusta on eduksi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi rakennusalan DI tai RI (AMK). Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Olet vahvimmillasi viedessäsi kokonaisuuksia maaliin ja ymmärrät, että lopputulos ei perustu yksilösuoritukseen. Tärkeää on, että haluat toimia yhteistyössä asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa ja sinulla on jo kokemusta siitä. Olet halukas kehittymään, suhtaudut myönteisesti uuden oppimiseen ja olet kiinnostunut ottamaan asioista selvää. Työ edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta.

Sovitat eri sidosryhmien toiminnan mahdollisimman saumattomasti tukemaan hankkeen onnistumista ja huolehdit, että projektin osapuolilla on kaikki tarvittava tieto käytössä sekä hyvä ymmärrys projektin tavoitteista.

Tulisitko työkaveriksemme?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen linkin kautta maanantaihin 4.3.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odottele viime hetkeen asti.

Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyen, tiimipäällikkö Kimmo Kosunen juttelee mielellään kanssasi lisää. Kimmon tavoitat numerosta 040 5252 071 tai kimmo.kosunen(at)sweco.fi.

Paikkakunnat: Kuopio, Tampere, Helsinki, Jyväskylä, Seinäjoki, Vaasa, Kokkola

Swecon teollisuus ja energia -toimialan asiantuntijat tarjoavat korkealaatuisia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja prosessi- ja energiateollisuudelle. Valjastamme osaamisemme energiamurroksen ja kestävän teollisuuden ja yhteiskunnan ratkaisuiksi.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 21 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

To apply for this job please visit www.sweco.fi.