• Projektipäällikkö
  • Tekniikka
  • Savonlinna

Kotisivu Itä-Savon koulutuskuntayhtymä

Haemme projektipäällikköä energia-alan edistämiseen, määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 18.3.2024 (tai sopimuksen mukaan) – 31.7.2026.

Eiköhän tehdä yhdessä jotain, millä on oikeasti merkitystä?

Työelämä muuttuu koko ajan ja uudenlaisia ammattiosaajia tarvitaan Savonlinnan seudulla ja koko Suomessa. Me etsimme kenties juuri sinua projektipäälliköksi uudistuvan energian edistämiseen, tuulivoima- ja aurinkosähköhankkeisiin ammattiopistoomme.

Alan asiantuntijuuden ja vankan työkokemuksen lisäksi etsimme ihmistä, joka tulee toimeen kaikkien kanssa, näkee ympärillään uhkien sijaan mahdollisuuksia ja uskaltaa tavoitella suuria ja innostua pienistä. Ennen kaikkea odotamme, että haluat aidosti jakaa omaa osaamistasi muillekin. Toivomme, että myös sinulle itsellesi on tärkeää kehittää omaa työskentelyäsi ja osaamistasi koko työurasi ajan.

Arvostamme mikäli sinulta löytyy: – osaamista tuulivoima-alalta – koulutustaustaa ja/tai työkokemusta sähkö- tai kunnossapitoalalta – kokemusta hanketyöstä – ajantasaista digiosaamista – joustavuutta toimia muuttuvassa toimintaympäristössä ja verkostoissa – kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia – hyvät työelämäyhteydet

Projektipäällikön tehtävässä suunnittelet yhdessä opetushenkilöstömme kanssa monimuoto- ja verkototeutuksena suoritettavia lisä- ja täydennyskoulutuksia tuulivoima-alan ammattilaisille ja alasta kiinnostuneille. Tärkeä osa työtäsi on verkostojen luominen ja yhteydenpito työelämään. Meillä pääset hyödyntämään omaa ammattitaitoasi ja suunnittelemaan sekä kehittämään koulutusta aina vaan paremmin työelämän sekä tietenkin opiskelijoiden tarpeita vastaavaksi. Tehtävä on määräaikainen projektityö, mutta arvioimme mahdollista alan jatkotarvetta projektin päätyttyä.

Vähän meistäkin

Olemme asiallemme omistautunut ja tulevaisuuteen katsova koulutuksen järjestäjä. Toimimme Saimaan saaristokaupunki Savonlinnasta käsin, mutta haluamme jakaa osaamistamme aikaan ja paikkaan katsomatta muuallakin Suomessa. Tarjoamme sinulle – vakaan mutta ei jämähtäneen työnantajan – tueksesi kannustavan tiimin ja sitoutuneen tiimipäällikön – työhyvinvointiasi tukevia etuja, mm. kattavat työterveyshuollon palvelut, kuntosalin käyttömahdollisuuden ja Smartum-edun – mahdollisuuden työskennellä monipaikkaisesti

Haluatko kuulla lisää? Me haluamme kuulla sinusta.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa

Anne Taiponen Tiimipäällikkö, Teknologia ja metsä Puh. 044 550 6692 anne.taiponen@samiedu.fi

Voit lukea lisää meistä ja tulevista työkavereistasi myös urasivullamme https://samiedu.fi/toihin-samieduun/

Tehtävässä sovellettava työehtosopimus on kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus (KVTES). Työaika on 38 tuntia 15 minuuttia viikossa. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Mikäli tulet valituksi tehtävään, sinun on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastasi sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Pyydämme sinua esittämään opinto- ja työtodistukset haastatteluun tullessasi.

Lähesty meitä hakemuksella Kuntarekryssä ja löydä uusi tulevaisuus!

Lisätietoja

https://www.samiedu.fi/

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

 

Yhteystietomme

Anne Taiponen, tiimipäällikkö, p. 044 550 6692, anne.taiponen@samiedu.fi

Haku päättyy 03.03.2024 klo 23:59

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.