• Rakennesuunnittelija
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Oulu

AFRY Finland Oy

Työtehtävä

Haemme Ouluun Infrapalveluihin Rakennesuunnittelijaa vesilaitosrakenteiden, satamarakenteiden, laitureiden sekä siltarakenteiden suunnittelutehtäviin ja suunnitteluprojektien johtamiseen.

Infrapalvelujen rakennetiimi tarjoaa monipuolisia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia suunnittelukohteita. Haemme nyt alan kokeneita osaajia sekä vasta uransa alussa olevia rakennesuunnittelijoita monipuolisiin ja vaihteleviin tehtäviin, joissa tarkempi tehtävänkuva muotoutuu oman osaamisen, kokemuksen, kiinnostuksen ja mahdollisen erikoistumisalan mukaan.

Sinulla on mahdollisuus myös projektipäällikön tehtävään erilaisten suunnitteluprojektien johtamisessa.

 Ketä etsimme?

Etsimällämme henkilöllä on

– rakennusinsinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus
– kokemusta betonirakenteiden suunnittelusta
– sujuvaa suomen kielen sekä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien tuntemusta ja osaamista sekä aktiivista otetta suunnittelujärjestelmien hyödyntämiseen.

 Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alamme johtavien asiantuntijoiden kanssa toteutettavissa hankkeissa sekä olla mukana kehittämässä kansainvälisen suunnittelu- ja konsultointiyhtiön osaamista ja palveluja. Viihtyvyytesi varmistamiseksi perehdytämme sinut toimintaympäristöömme hyvin. Lisäksi tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, joustavan työn, miellyttävän työyhteisön, mukavat työkaverit sekä tilaisuuden työskennellä alan parhaiden ammattilaisten kanssa. Työmme on vaativaa, mutta vaativuuden vastapainona on vapaus – vapaus kehittyä ja kehittää, sekä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti mielekkääksi kokonaisuudeksi.

Me AFRYllä haluamme olla rakentamassa kestävää tulevaisuutta ja löytää aina parhaat ratkaisut, jotka palvelevat paitsi asiakkaitamme myös laajemmin yhteiskuntaa. Olemme moderni työnantaja, jonka arvot pohjaavat vahvasti pitkäjänteiseen kestävään kehitykseen.

Lue lisää AFRYstä työnantajana ja mitä työntekijämme kertovat työstään: https://afry.com/fi-fi/ura-afrylla

 Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Heikki Hekkala, p. 050 412 3030, heikki.hekkala@afry.com

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti osoitteeseen heikki.hekkala@afry.com. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

To apply for this job please visit insinoorityot.fi.