• Rakennuttaja-/suunnittelupäällikkö
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Kotka
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Kymen Vesi Oy

Haemme vakituiseen työsuhteeseen rakennuttaja-/suunnittelupäällikköä.

Kymen Vesi Oy on alueellinen vesihuoltoyhtiö, joka toimii eteläisessä Kymenlaaksossa. Tuotamme laadukkaita vesihuoltopalveluja alueemme 70 000 asukkaan ja elinkeinoelämän tarpeisiin. Rakennuttaja-/suunnittelupäällikkö toimii rakennus- ja suunnitteluyksikön päällikkönä. Yksikön vastuualueeseen kuuluu vesihuollon rakennuttamistehtäviä, suunnittelu- ja mallinnustöitä, tietojärjestelmien kehittämistöitä sekä omaisuudenhallintaan ja verkostojen mittaukseen liittyviä tehtäviä. Toimipisteesi sijaitsee Malmingilla, Kotkassa.

Valittavan henkilön tehtäviin kuuluu mm. yksikön toiminnan johtaminen, rakennus- ja suunnitteluhankkeiden vetäminen, esihenkilötyötä sekä yhteistyötä sidosryhmien kanssa. Henkilö toimii myös yhtiön johtoryhmän jäsenenä.

Mitä odotamme?

Odotamme valittavalta henkilöltä soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, organisointitaitoja, kokemusta esihenkilötyöstä, projektien vetämisestä ja tietojärjestelmien kehittämishankkeista. Sinulla on kokemusta vesihuolto- tai infra-alalta. Odotamme, että hallitset hyvin kokonaisuuksia ja teet mielelläsi kehitystyötä asiakkaan ja koko organisaation näkökulmasta. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat motivoida tiimisi jäseniä. Toimenkuva tarkentuu valittavan henkilön osaamisen, motivaatiotekijöiden ja vahvuuksien mukaan.

Mitä tarjoamme?

Kehitysmahdollisuudet: Meillä pääset vahvistamaan ammattitaitoasi kouluttautumalla sekä osallistumalla erilaisiin kehitysprojekteihin.

Vastuullisuus, ihmiset ja ympäristö: Huolehdimme turvallisesta vesihuollosta toiminta-alueellamme ja työntekijöidemme hyvinvoinnista. Tarjoamme mielekkään työympäristön, jossa arvostetaan ammattitaitoa, osaamista ja uudistumiskykyä. Haluamme olla vesilaitosten eturintamassa kehittämässä tulevaisuuden vesihuoltoa asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Meillä on mahdollisuus myös etätyöskentelyyn.

Työsuhde on voimassa toistaiseksi. Palkkaus on AvainTES:in mukainen, voit esittää myös palkkatoiveen. Tehtävään valitulle tehdään henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014) ja huumausainetesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin hae heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakemuslomake. Vastaanotamme hakemuksia ainoastaan rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoa tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jani Väkevä, jani.vakeva@kymenvesi.fi tai p. 0400 242162. Tehtävän hakuaika päättyy 16.6.

Tarjoamme työntekijöillemme etuna E-passin.