• Rakennuttajainsinööri
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Oulainen
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Loimua Oy

Vahvistamme organisaatiotamme ja etsimme joukkoomme Oulaisiin RAKENNUTTAJAINSINÖÖRIÄ

Rakennuttajainsinöörinä tehtäväkenttääsi kuuluvat kaukolämpöverkostojen suunnitteluun, rakennuttamisen toteuttamiseen ja rakentamisen lupa-asioiden hoitoon liittyvät työtehtävät. Toimit rakennuttamisen turvallisuuskoordinaattorina ja vastaavana työnjohtajana sekä ylläpidät verkostokartastoja ja suunnittelet lämpökatkot. Vastaat teknisestä asiakaspalvelusta käsittäen muun muassa verkostonäytöt, lämpökatselmukset ja käyttöönottotarkastukset.

Sinulla on tehtävään soveltuva teknisen alan AMK-tasoinen koulutus tai vastaava sekä vähintään muutaman vuoden työkokemus soveltuvista rakennuttamistehtävistä (lämpö-, vesi- tai sähkö-/televerkkojen rakennuttaminen). Turvallisuuslainsäädännön ja -määräysten sekä kaukolämpöalan tuntemus luetaan eduksesi.

Olet työotteeltasi itseohjautuva, oma-aloitteinen ja kehitysorientoitunut. Toimit painetilanteissa tehokkaasti ja kykenet priorisoimaan joustavasti työtehtäväsi. Olet asiakaspalveluhenkinen sekä toimit luontevasti ja aktiivisesti yhteistyössä eri tahojen kanssa. Omaat hyvät IT-taidot ja järjestelmien käyttö on sinulle luontevaa.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.
Toimipaikkanasi on Oulainen ja työskentelyalueenasi on Pohjois-Pohjanmaan eteläosa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan toimenkuvan sekä mukavan työyhteisön, jossa henkilökunnan hyvinvointiin panostetaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Sami Leppälä, puh. 040 660 8686.

Lähetä cv ja hakemuksesi palkkatoiveen kanssa 19.2. mennessä osoitteeseen rekry@loimua.fi Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia ja etenemme rekrytoinnissa sopivan henkilön kohdalla jo hakuaikana, toimithan nopeasti.