• LVI- ja sähkötekniikan asiantuntija/ -valvoja
  • Rakennustöiden valvoja
  • Rakennuttajakonsultti
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Helsinki

Kotisivu Indepro Oy

Etsimme uusia työkavereita

Rakennuttajakonsultti, rakennustöiden valvoja sekä LVI- ja sähkötekniikan asiantuntija/ -valvoja

Rakennuttajakonsultiksi etsimme niin kokenutta rakennuttamisen ammattilaista kuin rakennuttamisesta uusia haasteita etsivää henkilöä. Monipuolisista ja kiinnostavista hankkeistamme löytyy mielenkiintoisia tehtäviä rakennuttamisen projektipäällikölle ja projekti-insinöörille kokemuksen ja osaamisen mukaan. Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittymiseen niin kokeneille kuin tuoreillekin rakennuttajille.

Rakennustöiden valvojaksi haemme rakentamisen osaajaa, joka haluaa kehittyä työmaavalvonnan ammattilaiseksi tai on jo sellainen. Aiempi kokemus valvojan tehtävistä ei ole välttämätöntä.

LVI- ja sähköasiantuntijaksi ja -valvojaksi haemme talo- ja sähkötekniikan osaajia, joilla on aiempaa työmaa- tai suunnittelukokemusta. Aiempi valvontakokemus ei ole välttämätöntä. Tehtävässä osallistut suunnittelun ohjaukseen osana rakennuttamistiimiä ja hoidat LVI- tai sähkötöiden työnaikaista valvontaa.

Edellytämme hakijoilta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta sekä halua jatkuvaan kehittymiseen. Lisäksi arvostamme asiakaslähtöisyyttä, yhteistyökykyä ja hyviä kirjallisia taitoja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä alan huippuosaajaksi arvostetussa yrityksessä. Lisäksi tarjoamme innostavan ja kunnianhimoisen työyhteisön sekä kattavat työsuhde-edut. Hankkeemme ovat monipuolisia uudis- ja korjausrakennushankkeita, jotka painottuvat liike- ja toimitiloihin.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen jani.rantala@indepro.fi

Tiedusteluihin vastaa toimitusjohtaja Jani Rantala, p. 041 515 2435

www.indepro.fi