• Sähköasemasuunnittelija ja käyttöönottoinsinööri
  • Tekniikka
  • Lempäälä
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Sähkölandia O

Etsimme nyt sähköasemasuunnittelijaa sekä käyttöönottoinsinööriä.

Sähköasemasuunnittelijana osallistut projektiluonteiseen suunnittelutyöhön osana suunnittelutiimiä. Suunnittelukohteet voivat olla sähköasemien saneerauksia kuin myös uudiskohteita. Suunnittelutyöhön vaihtelevuutta tuovat monipuoliset suunnittelutehtävät kuten sähköaseman rakenne- ja sijoitussuunnittelu, installaatiosuunnittelu sekä toisiopuolen järjestelmien piirikaavio- ja johdotussuunnittelu.

Odotamme sinulta sähkötekniikan insinöörikoulutusta (DI tai AMK). Voit myös hyvin olla opintojesi loppusuoralla oleva opiskelija; asenteesi ratkaisee.

Katsomme eduksesi aiemman työkokemuksen sähköalalta. Työkokemus voi olla kiinteistö-, tai teollisuusympäristöstä tai sähkön jakelu-/tuotantopuolelta. Aiempi sähkösuunnittelukokemus katsotaan eduksi, mutta koulutamme myös mielellämme aloittelevat suunnittelijat sähköasemien kiehtovaan maailmaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Joonas Anttila,

joonas.anttila@sahkolandia.fi / puh. 045 103 5793

Käyttöönottoinsinöörinä työskentelet monipuolisissa sähköasemien ja teollisuuden sähkönjakelujärjestelmien testaus- ja käyttöönottotehtävissä. Laajaan työnkuvaan kuuluu yksittäisten suojareleiden koestukset aina kokonaisten sähköasemien käyttöönottoon asti. Keskeisimmät työtehtävät ovat suojareleiden koestus ja konfigurointi, toisiopiirien tarkistukset ja vian selvitykset, ensiöpiirien ja ensiölaitteiden tarkistukset sekä erilaiset käyttöönottomittaukset. Työ sisältää myös automaatiosuunnittelua, kuten suojarelekonfiguraatioiden ja signaalisuunnitelmien tekoa. Työssä ollaan aktiivisesti tekemisissä myös asiakkaiden ja eri tiimien kanssa, joten arvostamme hyviä ihmissuhde- ja kommunikointitaitoja. Työ edellyttää soveltuvaa koulutusta (insinööri, DI, teknikko) sekä B-luokan ajokorttia ja matkustusvalmiutta kotimaassa. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa koestuspäällikkö Julius Hagelberg,

julius.hagelberg@sahkolandia.fi / puh. 050 320 0529

Tarjoamme sinulle:

  • Vakaan ja vahvalle pohjalle rakennetun yrityksen niin kannattavuuden, henkilöstön ja osaamisen puolesta.
  • Tiiviin ja yhteisöllisen työilmapiirin, jossa työntekijä tuntee olevansa oikeasti merkityksellinen ja tekevänsä töitä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kilpailukykyisen palkan ja kattavat henkilöstöedut.

Kiinnostuitko? Tehtävän hakeminen onnistuu helposti ilman CV:tä tai hakemuskirjettä – vastaa vain alla oleviin kysymyksiin ja jätä yhteystietosi!