• Sähköhuoltoinsinööri
  • Tekniikka
  • Rovaniemi

Kotisivu Finavia Oyj

Haluatko tehdä työtä, jonka ansiosta Pohjolan kiitoteillä paistaa aina päivä?

Haemme Rovaniemen lentoaseman kunnossapitoyksikköömme vakituiseen työsuhteeseen sähköhuoltoinsinööriä vastaamaan lentoaseman sähköverkon ja kiinteistöjen sähköjärjestelmien ylläpidon ohjauksesta ja toimintavarmuudesta.

Tehtäviisi kuuluu lentoaseman sähköhuollon ylläpitoasiat, suunnittelun ohjaus ja toteutus. Sähköhuoltoinsinöörinä sinulla on pätevyys ja valmius toimia sekä käytönjohtajana että sähkötöiden johtajana myös muilla Lapin ja Pohjois-Suomen lentoasemilla. Osaamisesi mukaan osallistut erikoisjärjestelmien suunnitteluun ja toteutuksen valvontaan, sähköistyksen asiantuntijatehtäviin sekä projektipäällikön tehtäviin. Toimit tiiviissä yhteistyössä Kiinteistöt-yksikön muiden asiantuntijoiden, eri lentoasemien yhteyshenkilöiden, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kanssa.

Haemme tehtävään asiakaspalveluhenkistä sähköalan osaajaa, jolla on vahva kokemus rakennussähköistyksestä, sähkön jakeluverkoista ja niihin liittyvistä ohjausjärjestelmistä. Edellytämme sähköalan AMK-koulutusta, S1-pätevyyttä ja useamman vuoden käytännön kokemusta. Hyvät vuorovaikutustaidot, oma-aloitteisuus, aikaansaavuus sekä kyky huomioida loppukäyttäjien tarpeet ovat työssä menestymisen kulmakiviä. Positiivinen yhteistyökykysi ei kärsi tiukoissakaan aikatauluissa, ja olet valmis käärimään hihasi myös rutiinitöissä.

Työpaikkasi sijaitsee  Rovaniemen  lentoasemalla, mutta- vaatii matkustamista lisäksi myös muille Lapin ja Pohjois-Suomen  lentoasemille.

Finaviassa jokainen työntekijä voi kehittää osaamistaan ja tehdä monipuolisen työuran uniikkien työtehtävien parissa. Lentoasemien ainutlaatuisessa, kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa paljon erilaista osaamista.

Henkilöstötutkimuksen mukaan finavialaiset kokevat työnantajan arvostavan heitä ja antavan heille mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä vaikuttaa koko työyhteisön toimintaan.

Tarjoamme kilpailukykyisiä henkilöstöetuja. Voit tutustua etuihimme ja finavialaisten uratarinoihin osoitteessa https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa ja https://www.youtube.com/watch?v=nRK_0K7kaYo.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin kunnossapidon päällikkö Jesse Miettunen p. 0404854897 sekä 11.9. lähtien lentoaseman päällikkö Johan Juujärvi p. 0207086500.

Täytä hakemuksesi tehtävään 24.9.2023 mennessä hakulomakkeella osoitteessa https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa. Liitä mukaan ansioluettelosi.

To apply for this job please visit www.finavia.fi.