• Sähköinsinööri/lehtori
  • Tekniikka
  • Vaasa

Kotisivu Vaasan kaupunki / Vamia

Haemme sähköinsinööriä opettajaksi Vamialle lehtorin tehtävään.

Oletko sähköinsinööri, joka on tehnyt jo uraa ja mietit, miten saisit työn ja muun elämän tasapainoon? Lähde opetusalalle: tarjoamme 1500 tuntia töitä lukuvuodessa, 12 viikkoa vapaajaksoa, kilpailukykyisen palkan mukavassa työyhteisössä. Vaikka sinulla ei ehkä vielä ole opettajan pedagogisia opintoja, on pätevöityminen mahdollista suorittaa työn ohessa. Tule mukaan opetusalalle jakamaan osaamistasi eteenpäin opiskelijoille!

Lehtorin tehtävänä on opettaa sähköalan ammattiaineita. Edellytämme hakijalta hyvää sähkö- ja automaatioalan tuntemusta ja osaamista. Lehtorin virkaan vaaditaan asetuksen 986/1998 mukaista opettajan pätevyyttä (alan korkeakoulututkinto ja pedagoginen pätevyys). Jos kelpoisuusehdot muuten täyttyvät on mahdollista tulla valituksi siten, että sitoutuu suorittamaan kelpoisuuteen vaadittavat opettajan pedagogiset opinnot työn ohessa kolmen vuoden kuluessa.

Laaja-alainen kokemus alan käytännön töistä on hyödyksi, koska osaamistasi tarvitaan esimerkiksi koulun talotyömaan sähköasennustöissä. Arvostamme aloitteellisuutta, aktiivista ja osaavaa vuorovaikutusta opiskelijoiden, muun henkilöstön ja sidosryhmien kanssa.

Palkka ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES osio C liite 1 mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikostaustaote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Hakijoille järjestetään tarvittaessa työkoe.

Huom! Aikaisemmassa haussa 31.8-17.9.2021 hakeneiden hakemukset huomioidaan.

Yhteystiedot Koulutuspäällikkö Seppo Uusitalo puh. 040-546 7945, tai seppo.uusitalo(at)vamia.fi.
Työpaikan osoite Vaasa, 65100 VAASA
Palkkaus Palkkaus ovtes:n mukainen.
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 05.10.2021 klo 15:00

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.