• Sähkötöiden johtaja
  • Tekniikka
  • Lohja

Kotisivu Swisspearl Tuotanto Suomi Oy

Haemme sähkötöiden johtajaa, joka vastaa siitä, että sähkötöissä noudatetaan sähköturvallisuuslakia, sähkölaitteet ja -laitteistot ovat sähköturvallisuuslain edellyttämässä kunnossa ja että sähkötöitä tekevät henkilöt ovat ammattitaitoisia ja riittävästi tehtäviinsä opastettuja. Sähkötöiden johtaja toimii myös laitteiston käytön johtajana enintään 1 kV sähkölaitteistoissa.

Sähkötöiden johtajana vastaat oman tiimisi sähköalan ammattilasten kanssa sähkö- ja automaatiojärjestelmiin liittyvästä kunnossapidosta, kehityksestä, käytettävyydestä ja ongelmanratkaisusta. Varmistat, että sähkölaitteistossa havaitut puutteet ja viat poistetaan tai korjataan ja sähkölaitteistojen määräaikaistarkastukset tehdään ajallaan.

Tehtäviisi kuuluu myös sähkölaitteistojen kunnossapito-ohjelman laatiminen ja sen mukaisten töiden dokumentointi. Huolehdit, että sähkölaitteistojen piirustukset, kaaviot, ohjeet ja kunnossapitojärjestelmämme ovat ajan tasalla. Hoidat oman vastuualueesi raportoinnin eri tahoille.

Teet aktiivisesti yhteistyötä oman organisaation, muiden osastojen sekä yhteistyö-kumppaneiden, kuten laitetoimittajien ja viranomaisten kanssa. Osallistut projekti-toimintaan ja koordinoit ulkopuolisten urakoitsijoiden töitä. Kehität aktiivisesti omalle osaamisalueellesi kuuluvia työtapoja.

Toimit noin kuuden sähköautomaatioasentajan esihenkilönä mutta osallistut myös itse tuotantolaitteiden  ja -koneiden sähköasennuksiin ja huoltoon. Varmistat tiimisi turvallisen, laadukkaan ja kustannustehokkaan työskentelyn. Lisäksi sinulle on tärkeää tukea ja kehittää tiimisi osaamista ja työhyvinvointia.

Menestyäksesi tässä tehtävässä:

· sinulla on vähintään S2-pätevyys, S1 katsotaan eduksi

· ylläpidät jatkuvasti ammattitaitoasi

· tunnet työhön liittyvät turvallisuusasiat ja huolehdit tinkimättömästi työturvallisuudesta

· hallitset vähintään perustiedot koneturvallisuuteen liittyvistä standardeista

· olet työskennellyt (prosessi-)teollisuuden sähkölaitteistojen parissa

· haluat kehittyä työssä ja oppia uutta

· olet työskentelyssäsi ripeä, itsenäinen ja vastuullinen

· kykenet tekemään nopeitakin päätöksiä, myös paineen alla

· olet englannin kielen taitoinen

Tarjoamme:

· vapaan ja itsenäisen toimihenkilön tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset kehittämään ja laajentamaan myös omaa osaamistasi

· mielenkiintoisen toimialan, jossa jokaisen työntekijän kädenjälki pääsee näkyville

· kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut

· joustavat työajat

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi, tekninen päällikkö Mikko Ylikopsa, mikko.ylikopsa@swisspearl.com, puh. 0 400 903 862.

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla heidi.tenhunen@swisspearl.com viimeistään 22.9.2023. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi heti!