• Rakentaminen ja kaavoitus
  • Silta- ja taitorakenneosaaja
  • Tekniikka
  • Turku

Rakennuttajatoimisto HTJ Oy

HTJ on yksi Suomen johtavista rakennuttajatoimistoista. Tarjoamme rakennuttamisen, työmaavalvonnan, energia- ja ympäristökonsultoinnin sekä projektinjohdon asiantuntijapalveluita. Kasvatamme onnistumisia rakentamalla toimivia ja viihtyisiä elinympäristöjä yhdessä asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa. Meillä työskentelee 200 asiantuntijaa talo-, teollisuus- ja infrahankkeiden parissa ympäri Suomea. Liikevaihtomme on noin 26 Me. Meillä on tutkitusti erinomainen henkilöstötyytyväisyys. Viimeisimmän Siqni-henkilöstökyselyn tulokset toivat HTJ:lle Future Workplaces 2023 -sertifikaatin. www.htj.fi

SILTA- JA TAITORAKENNEOSAAJA

Haemme silta- ja taitorakenneosaajaa vahvistamaan infrarakennuttamisen palveluitamme Turun alueella.
Meillä voit kokemuksesi mukaan toimia niin projektipäällikön, rakennuttajainsinöörin kuin rakennustöiden valvojan tehtävissä, sekä muissa infrarakennuttamisen asiantuntijatehtävissä. Pääasiallinen toimenkuvasi liittyy silta- ja taitorakenteiden rakennuttamis- ja valvontatehtäviin.

Kokemuksesi mukaan voit työskennellä osana isompaa tiimiä tai itsenäisessä roolissa, projektia ohjaten. Tyypillisesti olet mukana monipuolisissa tehtävissä projektin alusta aina takuuajan loppuun asti. Tehtäväsi sisältävät esimerkiksi suunnittelun ohjausta, urakoiden kilpailuttamista, työmaavalvontaa, asiantuntijatehtäviä, kustannusvalvontaa tai muita hankkeen ohjaamiseen kuuluvia tehtäviä.

Hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle antavat soveltuva infra-alan koulutustaustasi, sekä jo hankkimasi työkokemus silta- ja taitorakentamisen valvonta- tai rakentamistöistä. Olet luotettu työkaveri ja toimit luontevasti yhteistyössä eri osapuolten kanssa niin talon sisällä kuin eri hankkeissa toimivien muiden osapuolten kanssa. Tehtäviisi kuuluu dokumenttien laadintaa, joten hallitset suomen kielen hyvin. Eri tietojärjestelmien ja sovellusten avulla tuotat sujuvasti tarvittavat dokumentaatiot kohteista. Hankkimasi silta- ja/tai betonirakentamisen pätevyydet ovat plussaa, mutta eivät välttämättömiä, sillä tarjoamme lisäkoulutusta alalla.

Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli koet olevasi tämän päivän infra-ammattilainen. Uskomme, että mutkaton työyhteisömme sekä osaavat ja auttavat työkaverit luovat sellaisen työskentelykulttuurin, jossa sinäkin viihdyt.

Tutustu meihin ja muihinkin työmahdollisuuksiimme osoitteessa htj.fi/ura ja laita hakemuksesi tulemaan viimeistään 18.8.2024.

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

To apply for this job please visit www.htj.fi.