• Suunnitteluinsinööri
  • Tekniikka
  • Lappeenranta

Kotisivu Rejlers Finland Oy

 

Automaatiojärjestelmien/-logiikoiden sovellussuunnittelijoita

Instrumentointisuunnittelijoita

Sähkösuunnittelijoita

 

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Työtehtävät muotoutuvat kokemuksesi ja osaamisesi mukaan. Tämän tehtävän suhteen aikaisempi kokemus teollisuuden suunnittelutehtävien puolelta on suuri etu.

Aiemmasta kokemuksestasi riippuen työtehtäviisi voi kuulua pääasiallisten suunnittelutehtäviesi lisäksi esimerkiksi asennusten valvontaa tai muita asiantuntijatehtäviä.

Lopullinen työnkuva ja vastuualueet tullaan räätälöimään henkilökohtaisten vahvuuksiesi ja työkokemuksesi perusteella.

Työskentelypaikkasi tulee olemaan joko meidän omissa tai mahdollisesti asiakkaidemme tiloissa. Tukipaikkasi on Lappeenrannassa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, jos olet ulospäin suuntautunut teollisuuden ammattilainen. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja olet energinen tiimityöskentelijä. Haemme monipuolisesti henkilöitä työ uran aloittavista aina pääsuunnittelijoihin asti.

Teet työtä laadukkaasti ja varmistat lopputuloksen huolellisesti ammattimaiseen tapaan. Osaat toimia monipuolisessa toimintaympäristössä ja palvelukulttuuriajattelu sujuu sinulta luontevasti. Toivomme, että sinulla on aito innostus omaa alaasi ja suunnittelutyötä kohtaan, ja haluat olla mukana rakentamassa yhtä alansa parasta toimijaa.

Odotamme sinulta:

  • yleisesti käytössä olevien suunnitteluohjelmistojen osaamista
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja osaamistaustaa
  • itseohjautuvuutta, paineensietokykyä ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että projektiryhmissä

Eduksi katsomme:

  • kokemuksen Kaakkois-Suomen teollisuudesta

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme, somessa ja Tunto-palvelussa.

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Line Director Harri Häyhä 040 579 0335, harri.hayha@rejlers.fi

To apply for this job please visit career.rejlers.fi.