• Rakentaminen ja kaavoitus
  • Talotekniikka-asiantuntija
  • Tekniikka
  • Espoo

Kotisivu Awillas Oy

Osaaminen ja tehtävänkuvaus

Toivomme hakijalta insinöörin (AMK, YAMK tai DI) tai teknikon koulutusta. Koulutuksen suuntautumisala voi olla mikä tahansa talotekniikan osalta (LVI, SÄH, RAU tai muu). Valmistumisen jälkeistä työkokemusta toivotaan vähintään 3 vuotta (ei välttämättömyys, jos kokemusta ennen valmistumista on 3 vuotta). Toivomme sinulta taloteknistä ongelmanratkaisukykyä, kirjallista osaamista sekä arvostamme positiivista asennetta.

Talotekniikka-asiantuntijan tehtävät ovat monipuoliset. Työtehtävät koostuvat mm. valvontatehtävistä, erilaisista tarkastustehtävistä ja lausunnoista. Valvontatehtäviin kuuluu suunnitelmien tarkastuksesta, urakan vastaanottoon aina takuujana tarkastuksiin asti.  Tehtäväkuvaa voidaan laajentaa ulottumaan uusiutuvan energian kannattavuudesta selvityksiin, TDD:stä, IV-kuntotutkimuksista, sisäilmaongelmista erilaisiin ongelmaselvityksiin sekä taloteknisten projektien projektijohtamiseen asti.

Tarjoamme

Ammattitaitoisen henkilöstömme tuella ja kannustuksella pääset alkuun työtehtävissä ja sisälle yritykseen. Pääset mukaan ideoimaan ja kehittämään omia työtehtäviäsi, yrityksen tehtäviä, kiinteistö- ja talotekniikka-alaa. Lisäksi koulutamme henkilöstöä vuosittain ja ylläpidämme alan eri pätevyyksiä.

Awillas Oy tarjoaa vakituisille työntekijöille laajennetut työterveyspalvelut, mukaan lukien hammashoito. Aktiivisesti järjestämme erilaisia tapahtumia, kannustamme liikkumaan ja huolehdimme vakituisten työntekijöiden hyvinvoinnista. Vaihtelemme liikunta- ja hyvinvointietuja tarpeiden ja kiinnostuksen mukaan. Kuntosali löytyy toimistokiinteistöstä ja se on vapaasti käytettävissä. Pyrimme järjestelmään vuosittain useampia virkistäytymistapahtumia.

Toimistomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoon Leppävaarassa.

Tarjoamme joustavat työajat ja huomioimme erilaiset elämäntilanteet. Mahdollisuus osittaiseen etätyöskentelyyn on. Lisäksi huomioimme vallitsevan korona-tilanteen niin hyvin kuin mahdollista.

Palkka muodostuu henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan. Yrityksessä on käytössä vakituisille työntekijöille mahdollisuus kannustin-, bonuspalkkioihin sekä omistusosuuksiin.

Hakeminen

Vapaamuotoisen hakemuksen, palkkatoiveineen ja ansioluettelon voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen martti.pennanen@awillas.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Martti Pennanen, puh. 0400 779 430.

To apply for this job please visit www.awillas.fi.