• Tekniikka
  • Tekninen johtaja
  • Tammela

Kotisivu Tammelan kunta

Pitkäaikaisen teknisen johtajamme siirtyessä projektitehtäviin, Tammelan kunnassa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva teknisen johtajan virka.

ASTU ROHKEASTI TEKNISEN JOHTAJAN SAAPPAISIIN
KAHDEN KANSALLISPUISTON KODISSA TAMMELASSA

Teknisen palvelualueen toimialajohtajana vastaat koko palvelualueen johtamisesta ja kehittämisestä. Vastuualueina ovat kaavoitus, kunnallistekniikka, vesihuolto, kiinteistöpalvelut, rakennuttaminen sekä ruoka- ja puhdistuspalvelut.

Välillä voit vaihtaa saappaat sisäkenkiin ja silloin keskeisiä tehtäviäsi ovat teknisen- ja ympäristölautakunnan asioiden valmistelu ja täytäntöönpano sekä palvelualueen talouden seuranta ja -suunnittelu sekä johtoryhmätyöskentely.

Kelpoisuusvaatimuksina edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, hyvää perehtyneisyyttä toimialaan sekä esimies- ja johtajakokemusta.
Eduksi luetaan kunnallishallinnon kokemus, toimialan vastuualueiden tuntemus sekä julkinen hankinta- ja kilpailutusosaaminen.

Arvostamme napakkaa kehittämisotetta ja näyttöä muutoshankkeiden ja projektien läpiviennistä, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kykyä johtaa verkostoja ja asiantuntijaorganisaatioita innovatiivisella ja joustavalla työotteella.

Tarjoamme antoisan ja monipuolisen tehtävän. Työkavereiksi saat joukon sitoutuneita pitkän linjan ammattilaisia, jotka innolla perehdyttävät sinut uusiin tehtäviisi.

Virka täytetään sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Tekninen johtaja työskentelee kokonaistyöajalla ja kokonaispalkalla. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Virkaan valitun on toimitettava kunnanhallitukselle hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tammelan kunta on lapsiystävällinen savuton työpaikka.

Sähköiset hakemukset palkkatoivomuksineen tulee jättää 27.5.2021 klo 12.00 mennessä osoitteeseen www.kuntarekry.fi

Hakuilmoitus ja lisätietoa kunnasta www.tammela.fi

Yhteystiedot Kunnanjohtaja Kalle Larsson, puh. 0400 695 697
Hallituksen puheenjohtaja Simo Pärssinen, puh. 050 4022 470
Työpaikan osoite Hakkapeliitantie 2, 31300 TAMMELA
Palkkaus KVTES:n mukaan
Työ alkaa 01.08.2021, Sopimuksen mukaan.
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 27.05.2021 klo 12:00

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.