• Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Teknisten dokumenttien hallinnan asiantuntija
  • Vantaa

Finavia Oyj

Finavian Kiinteistöyksikön tavoitteena on varmistaa mahdollisimman ajantasainen tieto Finavian omistamien lentoaseman rakennusten dokumentaation osalta asiakaslähtöisellä toimintatavalla.

Haemme joukkomme vahvistukseksi talonrakennuksen dokumenttien hallinnan asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässäsi vastaat Finavian rakennuksiin liittyvien dokumenttien ylläpidosta, arkistoinnista ja dokumentteihin liittyvien ohjeistusten laatimisesta. Toimit dokumenttien hallintajärjestelmän pääkäyttäjänä. Ohjaat lisäksi ulkopuolisen palveluntuottajan toimintaa sekä osallistut näihin dokumentteihin liittyvien palvelupyyntöjen käsittelyyn.

Sovit hyvin tehtävään, jos omaat talonrakennusalan insinöörin, AMK-insinöörin tai teknikon koulutuksen sekä muutaman vuoden työkokemuksen tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä IT-taitoja ja työasemaohjelmistojen hallintaa. Sujuva Cad-osaaminen (AutoCad) sekä kokemus dokumenttien hallintajärjestelmistä esim. (ProjectWise) katsotaan hakiessa eduksi. Arvostamme lisäksi suunnittelukokemusta ja tietomalli-tuntemusta. Odotamme sinulta suomen lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Olet itseohjautuva ja vastuullinen kaikessa tekemisessäsi. Tehtävässä olet paljon tekemisissä eri tahojen kanssa, joten toivomme sinun omaavat erinomaiset yhteistyötaidot. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautumiseen ja kehittymiseen, hyvät työsuhde-edut, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Sinulla on käytössäsi nykyaikaiset työvälineet ja kollegoiden jatkuva tuki, joiden avulla varmistamme työsi sujuvuuden. Työpisteesi sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoaseman vieressä, mutta osittainen etätyöskentely on myös mahdollista.

Finaviassa jokainen työntekijä voi kehittää osaamistaan ja tehdä monipuolisen työuran uniikkien työtehtävien parissa. Lentoasemien ainutlaatuisessa, kansainvälisessä ja jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa paljon erilaista osaamista.

Henkilöstötutkimuksen mukaan finavialaiset kokevat työnantajan arvostavan heitä ja antavan heille mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä vaikuttaa koko työyhteisön toimintaan.  

Tarjoamme kilpailukykyisiä henkilöstöetuja. Voit tutustua etuihimme ja finavialaisten uratarinoihin osoitteessa https://www.finavia.fi/fi/ura-finaviassa.  

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12:00 – 15:00 Kari Luhtanen p. 0207083403.

Hae tehtävää 25.2.2024 mennessä hakulomakkeella. Liitä hakemukseen ansioluettelosi.

To apply for this job please visit finavia.rekrytointi.com.