• Tekniikka
  • Teollisuuden suunnittelupäällikkö
  • Pori

Sweco Finland Oy

Haemme Poriin

TEOLLISUUDEN SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

Oletko teollisuushankkeiden monialaisen suunnittelun kokenut ammattilainen, ja haluat tarttua uusiin merkityksellisiin projekteihin? Haluatko olla mukana energiamurroksen kärjessä ja auttaa asiakkaitamme rakentamaan kestävämpää teollisuutta? Meillä olisi sopiva paikka juuri Sinulle!

Liiketoiminnan kasvaessa vahvistamme Satakunnan toimintojamme ja haemme suunnittelupäällikköä toimimaan suunnittelutiimimme jäsenenä monipuolisissa ja vaihtelevissa projekteissamme. Kemian-, kaivos-, metsä- ja energiateollisuuden asiakkaidemme toimeksiannot sijaitsevat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Haemme kehittämishakuista ja suunnitteluprojektien ymmärrystä omaavaa ammattilaista, joka kykenee ottamaan vetovastuun mm. projektiemme ohjaamisesta, aikatauluista ja seurannasta esimerkiksi vety- ja akkuteknologiahankkeissa.

Vaikka tehtävänkuva on itsenäinen, työtä sinun ei tarvitse kuitenkaan tehdä yksin. Suunnittelupäällikkönä pääset työskentelemään monipuolisesti ja tiiviissä yhteistyössä projektiemme jäsenten kanssa yli toimialarajojen. Apunasi tehtävässä menestymiseen ovat mm. loistava työyhteisö, osaavat työkaverit sekä uusien ja kehittyvien liiketoiminta-alueiden innostava ilmapiiri. Tarkempi toimenkuva räätälöidään kokemustaustasi ja kiinnostuksesi kohteiden pohjalta.

Millaisia projekteja meillä sitten on? Monipuoliset ja merkittävät projektimme vaihtelevat pienemmistä projekteista suurhankkeisiin. Tällä hetkellä olemme mukana mm. P2X Solutionsin Harjavallan vihreän vedyn tuotantolaitoksen suunnittelussa sekä Keliberin akkuteollisuuden hankkeessa.

Meillä on viihtyisä toimisto Porissa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työskentelemme hybridityömallin mukaisesti, toimisto- ja etätyötä joustavasti yhdistäen.

Mitä lupaamme sinulle

– Pääset osallistumaan ja jättämään kädenjälkesi vaihteleviin ja mielenkiintoisiin teollisuuden projekteihin Euroopan johtavassa suunnittelun ja konsultoinnin asiantuntijayrityksessä.

– Meillä on sinua vastassa avoin, osallistava ja positiivinen ilmapiiri. Haasteita ei tarvitse ratkoa yksin; saat työssäsi tiiviisti yhteen hiileen puhaltavan tiimin tuen.

– Panostamme osaamisesi kehittymiseen. Käytössäsi on ison organisaatiomme asiantunteva tukiverkosto koko Suomen laajuisesti sekä tarjoamme erilaisia urakehitysmahdollisuuksia. Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia sinulle tarjoaa oman Sweco Akatemiamme koulutustarjonta.

– Joustava, sinun arkeesi sopiva tapa tehdä töitä. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen kestävällä tavalla on meille tärkeää. Työtä teemme siellä, missä se on mielekkäintä – mielellämme myös toisiamme toimistolla kohdaten.

– Monipuolinen ja kattava henkilöstöetukokonaisuus, jonka sisältöön pääset itse vaikuttamaan.

– Transforming society together. Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Olet tärkeässä roolissa edesauttamassa ja mahdollistamassa liiketoimintaa, jossa konkreettisesti rakennetaan kestävämpää ja toimivampaa yhteiskuntaa päivittäisessä työssä, tuhansilla suunnittelupöydillä, työmailla ja studioilla ympäri Suomen. Omalta osaltasi vaikutat erityisesti energiamurroksen edistämiseen Suomessa.

Tutustu tarkemmin swecolaiseen työkulttuuriin: https://www.sweco.fi/ura/tyontekijalupaus/

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Olet jo kokenut teollisuuden suunnittelun projektiammattilainen, jolla on kertynyt näyttöjä menestyksekkäistä suunnitteluprojektien vetotehtävistä. Omaat tehtävään soveltuvan teknisen koulutuksen (insinööri/DI). Arvostamme jonkin prosessiteollisuuden 3D-suunnittelujärjestelmän (E3D, Smart3D, PDS, Autodesk Plant 3D, Vertex) osaamista ja/tai valmiuksia omaksua uusien ohjelmistojen käyttöä.

Sinulla on sujuva suomen kielen taito, hyvä englannin kielen taito on eduksi. Asiakaslähtöinen asenne, vastuunottohalu sekä hyvät tiimityöskentelytaidot ovat myös edellytyksiä tehtävässä menestymiseen.

Lisätiedot ja hakeminen

Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja tehtävästä antaa Johan Saarni, puh. 040 7557310, johan.saarni(at)sweco.fi. Voit hakea tehtävään oheisen hakulinkin kautta ma 26.2.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten ethän suotta jätä hakemustasi viime hetkeen.

Paikkakunnat: Pori

Swecon teollisuus ja energia -toimialan asiantuntijat tarjoavat korkealaatuisia konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalveluja prosessi- ja energiateollisuudelle. Valjastamme osaamisemme energiamurroksen ja kestävän teollisuuden ja yhteiskunnan ratkaisuiksi.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 21 000 swecolaisesta 3 000 työskentelee Suomessa.

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

To apply for this job please visit www.sweco.fi.