• Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Tilapäällikkö
  • Loviisa
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Loviisan kaupunki / Lovisa stad

TILAPÄÄLLIKKÖ

Loviisan kaupunki hakee tilapäällikköä vakituiseen virkaan 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviin kuuluu johtaa elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen alaisuudessa toimivaa tilapalveluyksikköä. Yksikössä työskentelee neljä henkilöä. Tilapalveluyksikkö vastaa kaupungin omistamien ja käytössä olevien toimitilojen hallinnoimisesta, rakennuttamisesta, ylläpidosta ja vuokrauksesta. Hallinnoitavia tiloja on yhteensä noin
90 000 m2. Talonrakennusinvestointeja on vuosittain 3-7 miljoonaa euroa.

Tilapäällikön tehtäviin kuuluvat tilojen ylläpidon ja kunnossapidon ohjelmointi ja johtaminen sekä tilahankkeiden rakennuttamistehtävät. Tilapäällikkö on yksikön esimies ja toimii vastuualuetta koskevien asioiden valmistelijana. Tilapäällikkö on elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen johtoryhmän jäsen.

Kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva insinöörin tutkinto tai rakennusmestarin koulutus ja riittävä kokemus alalta. Virka edellyttää toisen kotimaisen kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa. Loviisan kaupunki tukee valittua henkilöä toisen kotimaisen kielen oppimisessa. Viran hoitaminen edellyttää B-ajokorttia.

Arvostamme aktiivisuutta, asiakassuuntautunutta ja määrätietoista työskentelytapaa. Vahva kokemus kiinteistöjen ylläpidosta, suunnittelusta, budjetoinnista, rakennuttamisesta ja esimiestehtävistä sekä taito toimia monimuotoisessa asiakaskentässä ovat merkittäviä etuja viran hoidossa.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Viran tehtäväkohtainen palkka on 4 220 euroa kuukaudessa.

Lähetä hakemus viimeistään 21.1.2022 klo 16 mennessä,
Tilapäällikkö – Loviisan kaupunki.

Yhteystiedot Lisätietoja antaa elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen johtaja Sari Paljakka, puh. 040 630 2811, s-posti sari.paljakka@loviisa.fi
Työpaikan osoite Loviisa, 07900 LOVIISA
Palkkaus Tehtäväkohtainen
Työ alkaa 01.02.2022, sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 21.01.2022 klo 16:00