• Tekniikka
  • Tuotannonsuunnittelija
  • Kaarina

Kotisivu Helkama Bica Oy

Haemme toimitusketjutiimiimme (SCM) vakituiseen työsuhteeseen kokenutta

TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

Tuotannonsuunnittelijana sinulla on merkittävä rooli tehtaidemme (Kaarina, Hanko ja Shanghai) toimitusketjujen kokonaisvaltaisessa suunnittelussa. Olet aitiopaikalla toimien kiinteässä yhteistyössä ja tärkeänä linkkinä moneen suuntaan. Vastuullasi on tehtaiden kapasiteettien suunnittelu, toimitusaikojen ylläpitäminen sekä tilausten vahvistaminen asiakaspalveluprosessiimme. Tämä edellyttää tiedonhallintaa monessa suhteessa – simulointia, tiedon ylläpitoa ja päivittämistä järjestelmiimme, jotta karkea- ja hienosuunnittelumme on laadukasta ja tukee toimintamme sujuvuutta, oikea-aikaisuutta sekä asiakastyytyväisyyttä. Toimipaikka on Kaarina.

– Odotamme sinulta vähintään AMK -tasoista koulutusta tekniikan alalta sekä yli 3 vuoden kokemusta valmistavan teollisuuden tuotannonsuunnittelusta
– Sinulla on hyvät kommunikointitaidot ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, tarvittaessa myös englannin kielellä
– Sinulla on hyvät tietotekniset perustaidot ja hallitset tuotannonohjausjärjestelmien periaatteet osana toiminnanohjausjärjestelmiä (ERP)
– Omaat ratkaisukeskeisen, tavoitteellisen ja vastuuntuntoisen työotteen ja suhtaudut innolla jatkuvaan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja haastavia tehtäviä näköalapaikassa osana Operations- toimintoja. Saat arvokasta työkokemusta ja hyvän mahdollisuuden oman osaamisesi kehittämiseen työskennellessäsi kansainvälisessä ja vaihtelevassa toimintaympäristössä. Tueksesi saat mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön sekä arvostetun kansainvälisen perheyrityksen edut.

Lisätietoa antaa Supply Chain Manager Mari Alanko, puhelin 0400 971424, mari.alanko@helkamabica.fi.

To apply for this job please visit career.helkamabica.com.