• Tekniikka
  • Tuotantopäällikkö
  • Helsinki

Kotisivu Suomen kansallisooppera ja -baletti sr

Suomen kansallisooppera ja -baletti sr hakee

 

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ
vakituiseen työsuhteeseen 15.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan

Tuotantojohtamisen ja -kehittämisen ammattilainen – meillä oopperassa ja baletissa on sinulle kiinnostava paikka avoinna!

Tuotantoprosessissamme toteutetaan vuosittain noin 20–25 produktiota (ensi-ilta tai ohjelmistoon palaava ns. repriisiteos) päänäyttämöllemme. Sen lisäksi teemme tuotantoja Alminsaliin, lämpiöihin sekä oopperatalon ulkopuolelle. Tuotantoihimme osallistuu suuri joukko huippuammattilaisia taiteellisilta, teknisiltä ja hallinnollisilta osastoilta. Olemme kehittäneet toimintamalliamme produktiolähtöisemmäksi ja sen muutoksen edelleen vahvistamiseen tarvitsemme sinun apuasi. Lean-toimintamallien tuntemuksesta on tehtävässä etua, mutta tärkeintä on kykysi johtaa muutosta yhdessä tärkeimmän voimavaramme eli työntekijöidemme kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat mm. pitkän tähtäimen suunnitelman ja kausisimulaation valmistelu (näytäntö- ja harjoitussuunnitelma) yhdessä tuotantosuunnittelijan kanssa, suunnittelu- ja tuotantoprosessin jatkuva kehittäminen, resurssien koordinointi sekä tuottajaosaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen. Raportoit tehtävässäsi tuotantojohtajalle ja teet tiivistä yhteistyötä osastopäällikköjen sekä johtoryhmän kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, alan työkokemusta, kokemusta prosessien kehittämisestä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työskentelet ja viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Tarjoamme sinulle kansainvälisen ja inspiroivan työympäristön keskeisellä paikalla Helsingin ytimessä.

Tuotantojohtaja Timo Tuovila antaa tehtävästä lisätietoja ma 20.6. klo 11–12.30 sekä ti 9.8. klo 13.30–15.00 välisinä aikoina puh. (09) 4030 2500.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi palkkatoiveineen torstaihin 11.8.2022 mennessä Kansallisoopperan ja -baletin internet-sivuilla (www.oopperabaletti.fi) olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään.

To apply for this job please visit rekry.oikotie.fi.