Kotisivu Oteran Oy

Oteran Oy | Toimintamme kasvaessa haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen:

Työmaapäällikköä
Rovaniemelle, tai vaihtoehtoisesti Ouluun maanrakennuspuolelle

sekä avoimella haulla henkilöitä eri tasoisiin työnjohdon tehtäviin maanlaajuisesti (kts. lisätietoja ilmoituksen lopusta)

Meillä pääset rakentamaan menestyksekkäästi Suomen infraa työnjohdon tehtävissä – reilulla ja rohkealla työotteella. Teemme töitä tuottaaksemme arvoa asiakkaidemme ja ympäröivän yhteiskunnan lisäksi myös itsellemme. Yrityksen hyvä tulos näkyy työntekijän tilipussissa osinkoina, alan keskimääräistä parempana tulospalkkauksena ja yrityksen satsauksina henkilöstön osaamiseen sekä hyvinvointiin.

Mikä parasta, työntekijöidemme mukaan ”Aamuisin on kiva lähteä töihin”. Yhteistyössä työeläkeyhtiö Ilmarisen kanssa 2021 toteutetun henkilöstökyselyn erinomainen kokonaistulos 4.2/5 kertoo työyhteisömme työvireestä. Samassa kyselyssä saimme myös eNPS-huipputuloksen, eli työntekijämme suosittelisivat meitä työnantajana mitä suurimmassa määrin ystävälleen tai kollegalleen.

Työmaapäällikkö | Tehtäväsi on toimia vastaavana työnjohtajana alueen työpäällikön alaisuudessa eri kokoisissa maanrakentamisen hankkeissa. Sinulla on kokemusta työmaa-arjen itsenäisestä vetämisestä muun henkilöstön tuella. Vastaat työmaan laadullisesta ja taloudellisesta arjesta, aikatauluista, logistisesta suunnittelusta sekä arjen turvallisuus- ja ympäristöasioista. Toimit yhteyshenkilönä sekä tilaajan että alihankkijoiden suuntaan. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan tutkintoa (rakennusmestari, -insinööri tai DI) sekä aiempaa kokemusta infrahankkeista. Työ edellyttää alueellista matkustusvalmiutta työmaiden sijainnin mukaan, sekä yleisimpien IT-järjestelmien sujuvaa käyttöä. Maanrakennukseen liittyvän mittaustaidon katsomme eduksesi.

Sinulta haluamme rakentamisen laatua sekä soveltuvuutta yrityskulttuuriimme. Me oteranilaiset olemme voitontahtoisia ja ammatissamme vahvoja, mutta ihmisinä sopivan nöyriä.

Meiltä saat vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan ja kattavat henkilöstöetuudet, vaikutusmahdollisuuksia työhösi ja tulotasoosi sekä ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön työsi tueksi ja iloksi.

Oletko sinä etsimämme henkilö? Lähetä meille mahdollisimman pian hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevin yhteystiedoin tai suoraan nettisivujemme kautta (www.oteran.fi/tyopaikat). Yhteyshenkilösi asiassa on työ- ja ympäristöpäällikkö Mika Koskela (0400363032, etunimi.sukunimi@oteran.fi). Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä.

Kiinnostuitko meistä mutta asut eri paikkakunnalla? Toimimme useilla paikkakunnilla ja olemme jatkuvasti kiinnostuneita kasvattamaan resurssejamme oikeiden henkilöiden osuessa kohdalle. Voit jättää meille avoimen hakemuksen verkkosivuillamme (https://oteran.fi/tyopaikat/).

To apply for this job please visit oteran.fi.