• Tekniikka
  • Työnjohtaja
  • Vaasa

Kotisivu Vaasanseudun areenat kuntayhtymä

Vaasanseudun Areenat on alueen liikunta- ja monitoimiareenoiden johtava palveluntuottaja, johon kuuluu Pohjoismaiden suurin monitoimihalli Botniahalli Mustasaaressa ja Pohjanmaan johtava jääurheilun kilpailu- ja harjoituskeskus sekä konsertti- ja tapahtumapaikka Vaasan Sähkö Areena. Lisäksi hallinnoimme jalkapallostadion Lemonsoft Stadionia Vaasassa.

Haemme nyt osaavaan joukkoomme vahvistusta.

TYÖNJOHTAJA (Vaasa ja Mustasaari)

Toimessa keskeisenä tehtävä- ja vastuualueena on kiinteistöjen, ulkoalueiden ja liikunnan suorituspaikkojen päivittäinen kunnossapidosta vastaaminen, sekä teknisen henkilöstön työnjohto.

Ratkaisukeskeisyys, luotettavuus ja yhteistyökyky ovat sinua kuvaavia ominaisuuksia.

Tehtävässä vaaditaan teknistä osaamista ja päättelykykyä, atk-taitoja, esimiestaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tehtävä on vakituinen ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Kielitaitovaatimuksena on toisen kotimaisen kielen hyvä suullinen osaaminen ja toisen tyydyttävä. Tehtävässä on koeaika. Noudatamme palkkauksessa KVTES:ä.

Tarjoamme ainutlaatuisen työympäristön sekä hyvät henkilöstöedut mm. E-passin kulttuuri- ja liikuntaedun, työsuhdepyöräedun ja mahdollisuuden tilojemme käyttöön

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse 8.12.2023 mennessä osoitteeseen tommi.pullola@vaasanseudunareenat.fi

Lisätietoja

https://vaasanseudunareenat.fi/

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa hallipäällikkö Tommi Pullola, puh 040 5788821

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.