• Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Vastaava työnjohtaja
  • Oulu

YIT Oyj

Etsimme silta- ja betonirakentamisen vastaavaa työnjohtajaa Ouluun.

Vastaavana työnjohtajana vastaat työmaan sopimuksen mukaisesta toteutumisesta ja teet yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.Tehtäviisi kuuluu mm. työmaan päivittäisjohtaminen sekä työmaan laadun, aikataulun, työturvallisuuden ja taloudellisten suunnitelmien toteutumisen varmistaminen.Tässä tehtävässä olet mukana myös uusien projektien laskennassa ja valmistelussa.

Meillä sinulla on mahdollisuus olla mukana Suomen merkittävimmissä hankkeissa. Lue lisää: Kokonaisvaltainen kumppani infran rakentamiseen.YIT.fi

Mitä kokemusta ja taitoja tehtävässä onnistuminen edellyttää?

Kykyä antaa vastuuta ja ohjata tuotantoa yksittäisten työvaiheiden kautta niin laadun, talouden, ajan kuin turvallisuuden näkökulmasta
Kykyä antaa palautetta ja innostaa sekä vaatia ja puuttua asioihin
Osaamista ali- ja sivu-urakoitsijoiden hallinnasta sopimustekniikan kautta
Paineensietokykyä ja järjestelmällisyyttä
Ymmärrystä rakennustekniikasta
Erilaisten järjestelmien ja digitaalisten apuvälineiden hallinta päivittäisessä työssä

Tässä tehtävässä sinulla tulee olla kokemusta sillanrakennushankkeiden vastaavan työnjohtajan tehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta. Kokemus uusien projektien laskennasta sekä betonityönjohtajan pätevyys katsotaan eduksi. Odotamme sinulta rakennusalan insinöörin, rakennusmestarin tai muuta soveltuvaa rakennusalan koulutusta.

Miksi YIT:lle?

Tapamme toimia pohjautuu arvoihimme: arvostus, yhteistyö, luovuus ja intohimo. Ne ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme menestymään yhdessä, luomaan uutta ja toimimaan eettisesti, kestävästi ja laadukkaasti. YIT:llä välitämme asiakkaistamme ja henkilöstöstämme. Johdamme esimerkillä, kuunnellen, kysyen, toisiimme luottaen, yhdessä ideoiden, menestyksestä iloiten ja virheistä oppien.

YIT rakentaa infraa, jotta ihmisten, talouden ja yhteiskunnan kestävä eläminen sujuu entistä helpommin. Rakentaminen ei onnistu ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään 24.2.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Santeri Antinmaa, p. 050 543 9079.

Yhteystiedot Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Santeri Antinmaa, p. 050 543 9079.
Työpaikan osoite Paulaharjuntie 20, 90530 OULU
Palkkaus Sopimuksen mukaan
Työkokemus yli 5 vuotta
Työ alkaa Sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 24.02.2024
Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä