• Tekniikka
  • Vesihuoltopäällikkö
  • Karkkila

Kotisivu Karkkilan kaupunki

Karkkilan kaupungin tekninen lautakunta julistaa haettavaksi vesihuoltopäällikön Karkkilan vesihuoltolaitokselle.

VESIHUOLTOPÄÄLLIKÖN VAKINAISEN VIRKASUHTEEN 1.4.2022 alkaen
Työ tapahtuu kaupunkikehitystoimialalla, vesihuoltolaitoksen taseyksikössä. Tehtäväsi sisältävät vesihuoltolaitoksen esimiestehtäviä puhdistamolla ja vesihuoltoverkoston hoidon parissa. Toimit vesihuoltolaitoksen päällikkönä ja vastaat laitoksen taloudesta, vesihuollon rakennuttamisesta ja toiminnan ylläpidosta. Esimiehenäsi toimii kaupunkikehitysjohtaja, joka johtaa kaupunkikehitystoimialaa.

Sinulta edellytetään vesihuollon alalle soveltuvaa teknillisessä oppilaitoksessa tai ammattikorkeakoulussa suoritettua tutkintoa ja kokemusta vesihuoltoalalta. Hakijalta edellytetään riittävää kokemusta vesihuoltolaitoksen ylläpidosta. Arvostamme myös LVI-alan kokemusta ja rakennuttamiseen liittyvää työmaavalvonnan kokemusta. Lisäksi arvostamme kokemusta kunta-alalta.

Odotamme sinulta esimieskokemusta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävän palkkaus ja työehdot määräytyvät voimassa olevan, kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Virkaa haetaan määräaikaan mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse osoitteella Karkkilan kaupunki/Kaupungin kirjaamo, PL 50, 03601 Karkkila. Hakemuksen otsikoksi merkintä Vesihuoltopäällikön virka.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia. Haastattelut pidetään viikolla 7.

Lisätietoja antaa kaupunkikehitysjohtaja Esko Vuolukka, puh. 044 767 4829

Yhteystiedot Esko Vuolukka, kaupunkikehitysjohtaja, 044 767 4829
Työpaikan osoite Valtatie 26 D, 03600 KARKKILA
Palkkaus TS:n mukaan
Työ alkaa 01.04.2022, 1.4.2022 alkaen
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 11.02.2022 klo 12:00

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.