• Tekniikka
  • Yhdyskuntatekniikan päällikkö
  • Karkkila

Kotisivu Karkkilan kaupunki

Karkkilan kaupungin tekninen lautakunta julistaa haettavaksi yhdyskuntatekniikan palvelualueelle

YHDYSKUNTATEKNIIKAN PÄÄLLIKÖN VAKINAISEN VIRKASUHTEEN 1.11.2021 alkaen

Työ tapahtuu kaupunkikehitystoimialalla, kuntatekniikan palveluyksikössä ja tehtäväsi sisältävät palvelualueen esimiestehtäviä katuverkossa, konevarikolla ja yleisten alueitten hoidon parissa. Toimit yhdyskuntatekniikan palvelualueen palvelupäällikkönä ja esimiehenäsi toimii kaupunkikehitysjohtaja, joka johtaa toimialaa.

Viran kelpoisuusehtona on yhdyskuntatekniikan alalle soveltuva vähintään alempi korkeakoulututkinto. Arvostamme kokemusta kuntatekniikan alalta ja voimassa olevaa tieturva 2-korttia sekä yhdyskuntateknisen alan kokemusta rakennuttamisen ja työmaavalvonnan osalta. Kunnallishallinnon- ja talouden tuntemus luetaan eduksi. Lisäksi arvostamme esimieskokemusta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Tehtävän palkkaus ja työehdot määräytyvät voimassa olevan, kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.

Virka on haettavissa 8.10. 2021 klo 15.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi tai postitse osoitteella Karkkilan kaupunki/Kaupungin kirjaamo, PL 50, 03601 Karkkila. Hakemuksen otsikoksi merkintä Yhdyskuntatekniikan päällikön virka.

Haastattelut toteutetaan viikolla 41. Haastatteluun kutsuttujen tulee haastattelutilanteessa esittää virkavalintaan vaadittavat tutkinto- ja työtodistukset.

Hakemusasiakirjat ovat julkisia.

Tervetuloa meille töihin!

Yhteystiedot kaupunkikehitysjohtaja Esko Vuolukka, puh. 044 767 4829
Työpaikan osoite Valtatie 26 D , PL 50, 03600 KARKKILA
Palkkaus TS mukaan
Työ alkaa 01.11.2021, 1.11.2021
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 08.10.2021 klo 15:00

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.