• IT / Tietohallinto
  • Tekniikka
  • Yksikön päällikkö (Data- ja analytiikka-alusta)
  • Helsinki

Kotisivu HSL Helsingin seudun liikenne-kuntayhtymä

Oletko datan- ja analytiikan ammattilainen ja saavutat tavoitteesi johtamalla ihmisiä? Oletko valmis ottamaan vastuullesi yksikön, jonka vastuulla on kuntayhtymän teknisen data- ja analytiikkakyvykkyyden teknologia?

Haemme avainhenkilöä vahvistamaan data- ja analytiikkatoimintamme johtamista ja vastaamaan teknisen analytiikka-alustan kehittämisestä ja kumppaneiden hallinnasta

YKSIKÖN PÄÄLLIKKÖ (Data- ja analytiikka-alusta)

Yksikkösi vastaa tietovarastoinnin ja analytiikan teknisestä ratkaisukokonaisuudesta ja sen kehittämisestä. Pidät huolta, että datan koko elinkaari aina sen synnystä analytiikkaan ja koneoppimismallien kehittämiseen toimii sujuvasti ja kehittämistyötä tehdään parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Teet tiivistä yhteistyötä HSL:n Analytiikka- ja tutkimukset -yksikön kanssa, jolle varmistat datan saatavuuden ja työkalujen toimivuuden. Yksikössäsi työskentelee tuoteomistajia, projektipäälliköitä ja kehitysasiantuntijoita.

Olennainen osa yksikön toimintaa on palveluiden tuottamisessa hyödynnettävän kumppaniverkoston ohjaaminen. Ohjelmistokehittäminen ja tekninen asiantuntijaosaaminen ostetaan ulkoisilta toimijoilta.

Yksikön päällikkönä sinulla on
– Pilvipohjaisten tietovarasto- ja analytiikkaratkaisujen tuntemusta.
– Kokemusta IT-palvelutuotannosta ja IT-palveluiden liiketoimintalähtöisestä kehittämisestä.
– Useamman vuoden kokemusta esihenkilötyöstä, asiantuntijoiden johtamisesta ja osaamisen kehittämisestä.
– Soveltuva korkeakoulututkinto tekniseltä tai kaupalliselta alalta tai pitkän työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen tehtäväalueelta.
– Erinomaiset vuorovaikutus-, neuvottelu- ja konfliktinratkaisutaidot.
– Suomen ja englannin kieli hallussa siten, että pystyt vaikuttamaan molemmilla kielillä erilaissa tilanteissa.

Julkishallinnon toimintaympäristön ja hankintamenettelyiden tunteminen ja joukkoliikenteen toimialan ymmärrys ovat etuja, joiden avulla pääset tehtävään vieläkin nopeammin sisälle.

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi pian, niin katsotaan, sopisimmeko yhteen! Haku päättyy 27.1.2022, mutta käymme hakemuksia läpi ja sovimme haastatteluja jo hakuaikana – eli hakemus palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen kannattaa jättää heti.

 

Yhteystiedot Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, osaston johtaja Hannu Heikkinen vastaa kysymyksiisi mielellään perjantaina 14.1. klo 14.30-16.00 ja keskiviikkoina 14.1. ja 19.1. klo 14.30-16.00, puh. 050 575 5510. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen hannu.heikkinen@hsl.fi.
Työpaikan osoite Opastinsilta 6 A, 00520 HELSINKI
Palkkaus Palkkatoive
Työ alkaa 1.3.2022
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 27.01.2022 klo 23:59

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.