• Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Yleiskaavasuunnittelija
  • Espoo

Espoon kaupunki

Espoo kasvaa ja kehittyy kaupunkina vauhdikkaasti. Yleiskaavoittajien vastuulla on varmistaa, että kasvu otetaan tulevina vuosikymmeninä hallitusti vastaan: asuntoja ja yritysalueita on tarpeeksi, luonto- ja virkistysalueet löytyvät läheltä, palvelut ovat hyvin saavutettavissa ja asukkaiden arki sujuu. Tähän vastaamme parhaillaan käynnissä olevalla koko kaupunkia koskevalla Espoon yleiskaavalla 2060. Yleiskaava on nyt valmisteluvaiheessa ja työ valmistuu seuraavalla valtuustokaudella. Samalla kehitämme digitaalista yleiskaavaa ja olemme siirtymässä vaiheittain tietomallipohjaiseen suunnitteluun.

Etsimme asiantuntijajoukkoomme luovaa, kaupunkisuunnittelusta monipuolisesti kiinnostunutta kaavoituksen ammattilaista. Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi arkkitehti, maisema-arkkitehti, diplomi-insinööri tai suunnittelumaantieteilijä.

Sinulla on monipuolista kokemusta kaavoituksesta ja kaupunkisuunnittelun erilaisista tehtävistä etkä pelkää laajojenkaan uusien asioiden haltuunottoa. Osaat johtaa omaa työtäsi, rakentaen ratkaisut yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa. Suunnitteluotteesi on eri näkökulmia yhteensovittava ja hallitset hyvin kaupunkisuunnittelun digitaaliset välineet.

Otamme huomioon kaikki hakuaikana tulleet hakemukset. Voimme käsitellä hakemuksia ja aloittaa haastattelut jo hakuaikana. Valinta tehdään hakuajan päätyttyä sen jälkeen kun haastattelut on saatu päätökseen.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaupunkisuunnittelukeskus, Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Työaika: 36h 15min/vko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sopveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Arvostamme kokemusta maankäytön suunnittelutehtävistä (n. 5 vuotta) ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Paikkatieto-osaaminen ja sujuva ruotsinkielen taito katsotaan eduksi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!
Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan.

Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Työpaikan osoite Työ useassa osoitteessa tai etätyö
Palkkaus Aikapalkka, Tehtäväkohtainen palkka: 423
Työ alkaa 12.08.2024
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 19.06.2024 klo 15:45
Jätä hakemus Lisätietoja antaa
suunnittelupäällikkö Elina Kuusisto puh. 040 634 3493
suunnittelupäällikkö Antti Uusitupa puh. 040 634 4530
Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.