• Paloilmoitinlaitteistojen tarkastaja
  • Tekniikka
  • Turku
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Kiwa Inspecta

Haemme asiakaspalveluhenkistä paloilmoitinlaitteistojen tarkastajaa vakituiseen työsuhteeseen Lounais-Suomen alueelle. Tehtävässä huolehdit itsenäisesti paloilmoittimien määräaikais- ja käyttöönotto/varmennustarkastuksista. Tukenasi on laaja, arvostettu ja ammattitaitoinen henkilöstö. Toimialueesi painottuu Varsinais-Suomen alueelle ja työhönottopisteesi on Kiwan Turun toimisto.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (erikoisammattitutkinto, teknikko tai insinööri), sekä työkokemusta mieluiten paloilmoitin- tai tele/sähkötekniikan aloilta, esimerkiksi suunnittelusta ja urakoinnista, käytöstä, kunnossapidosta tai asennuksista. Palotoimialaan liittyvien säädösten ja vaatimusten tunteminen on eduksi. Voit olla kokenut ammattilainen tai työuran alkupuolella oleva henkilö, jolla on vahva motivaatio kehittyä alalle. Olet halukas toimimaan myös myynnillisessä roolissa asiakkaita kontaktoiden. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen. Työssäsi tarvitset lisäksi hyvää suomen kielen taitoa, sekä matkustusvalmiutta Suomessa. Englannin kielen taito on tehtävässä eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet kasvavassa ja vakaassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen sivun lopussa olevan Täytä hakemus -painikkeen kautta viimeistään 25.8.2024. 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Christian Sjöblom, puh. 040 843 5831 tai etunimi.sukunimi@kiwa.com. Ole rohkeasti yhteydessä, jos herää kysyttävää!