Tietosuojaoikeutesi – JSW Consulting AB:n tietosuojakäytännön
pääkohdat

JSW Consulting kerää tietoja sinusta ja käyttää näitä tietoja, jotta se voi auttaa sinua löytämään työnantajia ja työnhakijoita sekä tarjota sinulle muita palveluja.

Keräämme tiedot
Keräämme sinuun liittyviä tietoja sivustoamme käyttäessäsi. Keräämme tietoja, kuten yhteystietosi, ansioluettelosi ja profiilitietosi, suoraan sinulta. Keräämme sinuun liittyviä tietoja myös automaattisesti, kuten kuinka käytät sivustoamme ja kuinka olet vuorovaikutuksessa sen kanssa, väestötieteelliset tietosi, sekä tietoja tietokoneestasi tai mobiililaitteestasi. Voimme kerätä tai käyttää sinuun liittyviä tietoja julkisesti käytettävissä olevilta verkkosivustoilta riippumatta siitä, onko sinulla tili vai ei. Sinulla on tilaisuus valittaa tiedoista, muuttaa niiden näkyvyysasetusta tai poistaa ne. Emme kuitenkaan voi taata, että emme myöhemmin kerää muita sinua koskevia tietoja julkisesti käytettävissä olevilta verkkosivustoilta. Voimme hankkia sinuun liittyviä tietoja myös kolmansilta osapuolilta kokemuksesi edelleen henkilökohtaistamiseksi ja parantamiseksi.

Kuinka käytämme tietojasi
Käytämme sinusta keräämiämme tietoja tarjoamiemme tuotteiden ja palvelujen toimittamiseen, sinulle vastaamiseen sekä sivustojemme ja sovellustemme käyttämiseen ja parantamiseen. Palveluihimme sisältyy sinulle räätälöidyn sisällön näyttäminen sekä mainonta sivustollamme tai muilla sivustoilla, joiden kanssa meillä on liikesuhde. Voimme käyttää tietojasi ottaaksemme sinuun yhteyden sivustomme päivityksiin liittyen, suorittaaksemme kyselyjä tai tarjotaksemme tiedottavaa ja palveluihin liittyvää viestintää, mukaan lukien tärkeät turvallisuuspäivitykset.