Miksi Insinoorityot.fi?

Insinoorityot.fi on itsestään selvä vaihtoehto insinööriä rekrytoidessa. Insinoorityot.fi on tekniikan alalle keskittynyt online- rekrytointisivusto, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita löytämään nopeasti, tarkasti ja kustannustehokkaasti oikeat ehdokkaat rekrytointiprosessiin.
Olemme erikoistuneet tekniikan alan avainhenkilöiden rekrytointiin..

Löydä oikeat osaajat

Räätälöidyllä ilmoituspaketilla pystymme löytämään juuri oikeat osaajat tarpeeseenne aikataulunne puitteissa. Julkaisemme ilmoituksenne  logolla sivustollamme jo saman päivän aikana.
Kävijämäärät laajoissa, valtakunnallisissa palveluissa kuten Monsterissa ja Oikotiellä ovat huomattavasti suuremmat, mutta rekrytoinnissa määrä ei ratkaise vaan laatu.
Työpaikkailmoituksen julkaisun lisäksi kohdistamme hakunne CV-tietokannassamme oleville henkilöille, jotka sopivat ilmoituksenne profiiliin. Kaikki rekrytointikonsulttimme ovat erikoistuneita insinöörien rekrytointiin. Pitkän kokemuksemme ansiosta tunnemme kohderyhmän perusteellisesti. Tietokantamme on laaja, aina vanhoista konkareista uusiin alan osaajiin asti. Olemme pystyneet tavoittamaan tehokkaasti alan osaajat, sillä teemme tiivistä yhteistyötä yhteistyökumppanien kanssa. Olemme myös tehneet yhteistyötä korkeakoulujen ja yliopistojen kanssa eri puolilla maata. Kysyntä hyvistä osaajista on tekniikan allala kovaa. Tunnistamme nopeasti ehdokkaat, joilla on vaadittua osaamista.