• Automaatioinsinööri
  • Tekniikka
  • Ulvila

Kotisivu Piir-Group Oy

Haemme tiimimme vahvistukseksi osaavaa, innovatiivista ja uusiin haasteisiin avoimin mielin suhtautuvaa automaatioinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Tärkeimpiin tehtäviisi kuuluu Hardware -suunnittelu (EPLAN ja AutoCAD) ja Software -suunnittelu (mm. Siemens TIA Portal, ABB RobotStudio ja Omron Sysmac Studio). Työtehtävät koostuvat niin itsenäisestä työskentelystä, jossa hyvät ongelmaratkaisukyvyt ovat tarpeen, kuin tiimityöskentelystä, jossa avoimet ja rakentavat vuorovaikutustaidot ovat merkittävässä osassa. Asiakaslähtöisyys ja positiivinen työilmapiiri ovat tärkeitä kantavia arvojamme. Erityiskiinnostus robotiikkaan ja ohjelmointiin, käsittäen myös korkean tason ohjelmointikielet, luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työympäristön omalla työhuoneella, kilpailukykyisen palkan ja haastavia projekteja ammattitaitoasi kehittämään ja haastamaan, unohtamatta innokkaita ja osaavia työkavereita, jotka kasvavaan tiimiimme jo kuuluvat.

Mikäli kiinnostuit työpaikasta tai haluat lisätietoja, kysy rohkeasti lisää tai lähetä suoraan avoin työhakemuksesi, sisältäen palkkatoivomuksesi ja CV:si, sähköpostitse osoitteeseen ahti.piirainen@piir-group.com  Puhelimitse lisätietoja työpaikasta saat numerosta 050 3839 550, Ahti Piirainen.