• Maankäyttöinsinööri
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Mänttä
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Mänttä-Vilppulan kaupunki

Haemme MAANKÄYTTÖINSINÖÖRIÄ toistaiseksi voimassa olevaan virkaan nykyisen jäädessä eläkkeelle

Maankäyttöinsinöörin työ on itsenäinen ja monipuolinen tehtävä. Päätehtäviin kuuluu mm. kiinteistönmuodostuksen tehtävät ja maaomaisuuden hallinnointi (osto, myynti, vuokraus) sekä näihin liittyvää asiakaspalvelua. Maankäyttöinsinööri vastaa mittaus- ja paikkatietopalvelujen tuotannosta esihenkilönä. Toimit kaupunkikehityspalveluissa kaupunkikehityspäällikön alaisuudessa.

Alueidenkäyttö on kunnan tärkeimpiä tehtäviä, joten perustehtävän lisäksi on erityinen toivomus kykyyn ja/tai halu kaavoituksessa toimimiseen. Tehtävänkuvassa on mahdollisuus kestävän kehityksen teemaan liittyvissä askareissa toimimiseen. Tehtävään valittavalle on täten eduksi alan monipuolinen osaaminen ja kehittämishalukkuus. Etsimme aktiivista ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä kykyä työskennellä itsenäisessä työtehtävässä. Arvostamme kokemusta kunnallishallinnosta, esihenkilönä toimimisesta ja tietoteknistä osaamista (Esri ArcGIS Pro, 3D-Win). Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisukykyä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva maanmittausalan korkeakoulututkinto (AMK tai DI). Lisäksi sovelletaan perustuslain § 125 mukaisia vaatimuksia.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, mutta olet vasta hetken alalla ollut, hae toki tehtävään rohkeasti. Tarjoamme alan koulutuksia ja hyvän perehdytyksen tehtävään. Apunasi on koko vastuualueen osaavaa porukkaa. Kaupunkimme henkilöstöedut tukevat jaksamistasi niin työssä kuin vapaalla.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta ja 6 kuukauden koeaikaa. Työaika KVTES mukainen liukuva toimistotyöaika 36,25 h/vko.

Toimita hakemuksesi 15.4.2024 kello 12.00 mennessä sähköisenä Kuntarekry.fi -palvelun kautta, johon pääsee kotisivuiltamme

Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Toivottavasti tapaamme työhaastattelun merkeissä!

Lisätietoja

https://www.manttavilppula.fi/

Yhteystietomme

 Maankäyttöinsinööri Kirsti Eskelinen puh 044 797 2012
Kaupunkikehitysjohtaja Ville Keränen puh 044 0979 213
Kaupunkisuunnittelupäällikkö Julia Virtanen puh 044 035 4320
etunimi.sukunimi@taidekaupunki.fi