• Maankäyttöinsinööri
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Imatra
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Imatran kaupunki

Haemme Imatran kaupungille

MAANKÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittava henkilö vastaa kaupungin paikkatieto- ja maanmittaus-palveluista. Tehtäviin kuuluu paikkatietojärjestelmien ylläpito ja kehittäminen sekä osoiteasiat ja tonttijakojen laadinta. Tehtäviin voidaan liittää myös kaupunkisuunnitteluun liittyviä muita tehtäviä sekä lähiesimiestehtäviä.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eläväisen karjalaisen työyhteisön tuen. Työympäristömme ovat modernit ja viihtyisät. Ympäriltäsi löydät kehittymisestä innostuneen kaupungin, joka on kokoaan suurempi ja katsoo tulevaisuuteen. Tarjoamme myös mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen ja sen luomaan lisävastuuseen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan insinöörin (DI/AMK) tutkinto tai maanmittausalan opistoasteinen tutkinto.

Tehtävään valitaan ansioitunein ja työnantajan sopivimmaksi haastattelujen ja muiden selvitysten perusteella arvioima henkilö.

Tehtävässä edellytetään aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Käytämme toistaiseksi voimassa olevassa virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Toimita hakemuksesi maanantaihin 12.12.2022 kello 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisenä oheisen Kuntarekryn linkin kautta. Tarvittaessa voit lähettää hakemuksen postitse osoitteella Imatran kaupunki, Kirjaamo, Virastokatu 2, 55100 Imatra. Myös kirjallisena toimitetut hakemukset tallennetaan sähköiseen Kuntarekry-järjestelmään, josta tietoja käytetään vain tämän tehtävän täytössä. Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Haastattelut pyritään järjestämään perjantaina 16.12.2022.

Lisätietoja

http://www.imatra.fi/rekrytointi
http://www.asuimatralla.fi

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kaupungininsinööri Päivi Ala-Vannesluoma, p. 020 617 4418, paivi.ala-vannesluoma@imatra.fi ja kaupungingeodeetti Sini Ojalainen, p. 020 617 4456, sini.ojalainen@imatra.fi.

Yhteystiedot Lisätietoja antaa kaupungininsinööri Päivi Ala-Vannesluoma, p. 020 617 4418, paivi.ala-vannesluoma@imatra.fi ja kaupungingeodeetti Sini Ojalainen, p. 020 617 4456, sini.ojalainen@imatra.fi.
Työpaikan osoite Virastokatu 2, 55100 IMATRA
Palkkaus TS:n mukaan
Työ alkaa 01.01.2023, 1.1.2023/sopimuksen mukaan
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 12.12.2022 klo 15:00