• Sähkö-/ instrumentointisuunnittelija
  • Tekniikka
  • Imatra

Insinööritoimisto Comatec Oy

Haemme vakituiseen työsuhteeseen vanhempaa sähkö-/ instrumentointisuunnittelijaa Imatran toimistolle.

Jos etsit uusia mahdollisuuksia urallasi, tarjoamme mahdollisuutta liittyä osaksi kannustavaa ja kokenutta tiimiä monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa.

Työtehtäväsi koostuvat kokemustaustastasi riippuen monipuolisesti erilaisista teollisuuden sähkösuunnitteluista ja/tai kenttäinstrumentointisuunnitteluista joko toimistollamme tai asiakasyrityksissämme. Suoritat suunnittelutoimeksiantoja itsenäisesti sekä tiimin jäsenenä.

Toivomme sinulta seuraavia ominaisuuksia:

– Olet koulutukseltasi sähkö- tai automaatiotekniikan teknikko, insinööri tai DI

– Omaat kokemusta teollisuuden sähkö- tai automaatiosuunnittelusta tai kunnossapidosta

– Tunnet koneturvallisuuden keskeisimmät standardit ja vaatimukset

– Hallitset suunnitteluohjelmistoja (Autocad ja/tai Cadmatic)

– Tunnet yleisimmät kenttäväylät (Profinet, Profibus)

– Tunnet teollisuuden taajuusmuuttajat (ABB, Siemens, Danfoss)

– Osaat laskea ja mitoittaa kaapeloinnit ja poiskytkennät.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan. Meillä pääset mukaan monipuolisiin projekteihin ja saat ympärillesi erinomaisen ja innostavan kollegaverkoston. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö ja siksi panostammekin henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Tukenasi ovat aktiivinen tutortoiminta sekä Comatec Academy. Henkilöstökyselymme mukaan Comatecin vahvuuksia ovat mielekkäät työtehtävät, osaavat kollegat ja toimiva työn ja vapaa-ajan tasapaino. Meillä saat myös mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyden.

Tässä työpaikassa pääset vaikuttamaan huomisen ratkaisuihin. Odotamme hakemustasi!

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.4.2024 rekrytointijärjestelmämme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Huomioithan, että edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työ- tai oleskelulupaa Suomessa tai EU-alueella.

Comatec Automation Oy on teollisuusautomaatioon erikoistunut yritys. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisutoimituksia teollisuusautomaatiossa. Meillä on erikoisosaamista muun muassa prosessiteollisuudessa.

Olemme osa noin 600 asiantuntijaa työllistävää mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita teknologiateollisuudelle tarjoavaa Comatec Groupia. Toimimme yli 20 paikkakunnalla Suomessa, Puolassa, Virossa, Romaniassa ja Ruotsissa. Meillä katse positiivisesti kasvussa ja siksi tarvitsemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita.

Lue meistä lisää comatec.fi (www.comatec.fi)

 

TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

To apply for this job please visit comatec.teamtailor.com.