• Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Tekninen johtaja
  • Sauvo
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Sauvon kunta

Hyppää monipuoliseen johtotehtävään, jossa pääset konkreettisesti parantamaan sauvolaisten arkea!

Haemme kasvavaan Sauvon kuntaan, Turun kaupunkiseudulle Saaristomeren rannalle, vakituiseen virkasuhteeseen 1.4.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

TEKNISTÄ JOHTAJAA

Kehittämään kunnan teknistä toimialaa, johon kuuluvat yhdyskuntapalvelut, kiinteistötoimi, rakennusvalvonta, ympäristönsuojelu sekä ateria- ja puhtaanapitopalvelut.

Tekninen johtaja toimii teknisen toimen toimialajohtajana, teknisen toimiston esihenkilönä ja on kunnan johtoryhmän jäsen. Tekninen johtaja vastaa toimialansa palveluiden järjestämisestä ja strategisesta kehittämisestä sekä vastaa talouden suunnittelusta ja seurannasta.

Tehtäviin kuuluvat myös tekninen- ja ympäristölautakunnan päätöksenteon valmistelu ja esittely. Lisäksi tekninen johtaja vastaa kunnan infra- ja kiinteistöinvestointien toteuttamisesta ja esittelee investointihankkeita kunnanhallitukselle ja kunnanvaltuustolle.

Viran kelpoisuusehtona on alan soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme aiempaa kokemusta kunnallistekniikasta, esihenkilötehtävistä ja kunnallishallinnosta. Odotamme sinulta hyviä taitoja henkilöstö- ja talousjohtamisesta, kehittämisotetta sekä kykyä strategiseen ajatteluun.

Hallintojohtaja työskentelee kokonaistyöajassa ja -palkkauksessa, muuten virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Haastattelut pidetään maanantaina 26.2. ja soveltuvuusarviot tehdään 1.3.-8.3. välisenä aikana.

Lisätietoja

https://www.sauvo.fi/

TUTUSTU TYÖNANTAJAAN

Yhteystietomme

Kunnanjohtaja Satu Simelius, satu.simelius@sauvo.fi, 050 594 8930

Haku päättyy 19.02.2024 klo 15:00