• Tekniikka
  • Tuotesuunnittelija
  • Joensuu

Kotisivu Kesla Oyj

Meillä on haussa ylpeään joukkoomme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Product Designer eli kotoisammin tuotesuunnittelija. Työskentelet tärkeänä osana tuotekehitystiimiämme kun kehitämme maailmalla laadustaan tunnettuja KESLA tuotteita asiakkaillemme.

Millainen sitten on etsimämme ylpeä keslalainen? 

Edellytyksenä työssä onnistumiselle on soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkinto sähkötekniikan tai automaation alalta.

Ymmärrät, että tuotteiden suunnittelu ja markkinoille vienti on yhteistyötä, jota pyrit edesauttamaan omalla osaamisellasi kuunnellen sisäisiä ja ulkoisia yhteistyötahoja. Sinulla on kokemusta sähkösuunnitteluohjelmista. Olet sisäistänyt dokumentaation, tuotteen ja tuoterakenteiden ylläpidon merkityksen laadukkaan lopputuotteen luomisprosessissa. Ymmärrät koneturvallisuuden periaatteet ja sinulla on jo kenties kokemusta määräysten soveltamisesta käytännön suunnittelutyössä. Ohjausjärjestelmien toimintaperiaatteet ovat sinulle tuttuja ainakin jossakin määrin.

Sinulla on ennestään kokemusta ajoneuvojen tai työkoneiden sähkösuunnittelusta. Erityisesti arvostamme kokemusta johdinsarja- ja sähkövarustelusuunnittelusta. Työ räätälöidään sopivan henkilön osaamisprofiilin mukaan, joten voit toimia huippuasiantuntijana tiimissämme tai kasvaa sellaiseksi.

Kesla Oyj on savuton työpaikka.

 

To apply for this job please visit kesla.com.