• Erikoissuunnittelija
  • Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Espoo

Espoon kaupunki

Espoo kasvaa ja kehittyy kaupunkina vauhdikkaasti. Yleiskaavoituksella on mielenkiintoinen ja haastava tehtävä ohjata kasvua pitkällä tähtäimellä kestävällä tavalla. Tähän vastaamme parhaillaan käynnissä olevalla koko kaupunkia koskevalla Espoon yleiskaava 2060:lla. Espoossa tavoitteenamme on olla edelläkävijä kasvavan kaupungin ja monimuotoisen luonnon yhteensovittamisessa. Pyrimme jatkuvasti kehittämään yleispiirteisen maankäytön suunnittelun keinoja luonnon monimuotoisuuden ja hiilinielujen vahvistamiseen. Luontoviisas Espoo -projektin osana teemme myös laajaa yhteistyötä kaupungin sisällä ja sidosryhmien kanssa.

Etsimme asiantuntijajoukkoomme monipuolista ja kehittämismyönteistä luontoasiantuntijaa. Voit olla koulutukseltasi esimerkiksi biologi tai ekologi.

Yleiskaavoituksen luontoasiantuntijana tehtäviisi kuuluvat luontoa ja hiilinieluja koskevan tietopohjan ja aineistojen ylläpito, kehittäminen ja tulkinta suunnittelun tueksi. Osallistut yleiskaavoitukseen asiantuntijana yhdessä moniammatillisen tiimimme kanssa sekä ohjaat luontoselvityksiä ja vaikutusten arviointeja. Lisäksi tehtäviisi kuuluu kaupunkisuunnittelua palvelevien työkalujen ja toimintamallien kehittäminen luonnon monimuotoisuuden ja hiilinielujen turvaamiseksi.

Odotamme sinulta laaja-alaista ekologista osaamista sekä tehtävän edellyttämää laji- ja luontotyyppituntemusta. Haluat sovittaa yhteen ristikkäisiä maankäytön suunnittelun tavoitteita ja hakea toimivia ratkaisuja. Odotamme sinulta kykyä joustavaan yhteistyöhön sekä asiantuntijoiden että sidosryhmien kanssa. Osaat kehittää maankäytön suunnittelun keinoja luontovaikutusten arviointiin ja luontohaittojen lieventämiseen.

Jatkuva oppiminen ja kehittyminen on työssämme olennaista, joten kaikkea sinun ei tarvitse vielä osata.

Otamme huomioon kaikki hakuaikana tulleet hakemukset. Voimme käsitellä hakemuksia ja aloittaa haastattelut jo hakuaikana. Valinta tehdään hakuajan päätyttyä sen jälkeen, kun haastattelut on saatu päätökseen.

Työpaikan nimi ja osoite: Kaupunkisuunnittelukeskus, yleiskaavoituksen palvelualue, Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Työaika: 36h 15 min/vko
Tehtävä on vakinainen

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme kokemusta luontotiedon soveltamisesta alueellisessa mittakaavassa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja itsenäistä otetta työhön. Paikkatieto-osaaminen katsotaan eduksi.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!
Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan.

Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Työpaikan osoite Työ useassa osoitteessa tai etätyö
Palkkaus Aikapalkka, Tehtäväkohtainen palkka: 396
Työ alkaa 02.09.2024
Työaika kokoaikatyö
Työn kesto yli 12 kuukautta
Haku päättyy 06.08.2024 klo 15:45
Jätä hakemus Lisätietoja antavat
Paula Kuusisto-Hjort, suunnittelupäällikkö p. 043 8255235
Yhteydenotot 10.-28.6.2024 ja 2.-6.8.2024
Tanja Hämäläinen, erikoissuunnittelija, p. 040 6394601
Yhteydenotot 11.-19.6.2024
Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

To apply for this job please visit www.kuntarekry.fi.