• Lehtori, robotiikka ja tekoäly
  • Tekniikka
  • Kouvola

Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy

Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse. Siksi tuomme yhteen huomisen tekijät. Meillä voit tehdä vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työelämässä. Tekniikan ammattilainen – robotiikan ja tekoälyn osaaja, tahdotko jättää kädenjälkesi huomisen yhteiskuntaan kouluttamalla uusia ammattilaisia digitalisoituvan työelämän tarpeisiin?

Etsimme nyt rakennus- ja energiatekniikan koulutusyksikköön lehtoria vastaamaan ensisijaisesti ”Robotiikka ja tekoäly” -koulutusohjelman teollisuusrobotiikkaan (ohjelmointi, tekoäly, IoT, sulautetut järjestelmät jne.) liittyvästä opetuksesta. Ensisijainen toimipaikkasi on Kouvolan kampus, mutta opetustehtäviä voi satunnaisesti olla myös muilla kampuksillamme. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Tehtävä alkaa viimeistään 01.08.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän täytössä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Mistä työssä on kyse?

Robotiikan ja tekoälyn insinöörikoulutus pohjautuu konetekniseen osaamiseen, johon yhdistetään ohjelmistotekniikkaa sekä sähkö- ja automaatiotekniikkaa teollisuuden digitalisaation tarpeisiin. Lehtorin toimenkuva määräytyy valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella, mutta opetettavat opintojaksot voivat liittyä esimerkiksi teolliuusrobottien ohjelmointiin (esim. VisualComponents tai ABB robostudio), IoT, tekoälyn perusteisiin, sulautettuihin järjestelmiin. Jos tuotannonohjausjärjestelmätkin ovat tuttuja, erinomaista! Lisäksi tehtäviin voi kuulua myös tutkimus- ja kehityshankkeisiin osallistumista erikseen sovittaessa.

Lehtorin työssä pääset käyttämään yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitojasi sekä kokemustasi laaja-alaisesti hyväksesi. Katso tästä tekniikan opettajan tehtävästä.

Entä mitä odotamme sinulta?

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen perustaksi sopii erinomaisesti automaatiotekniikan tai ohjelmistotekniikan DI-koulutus. Työkokemuksestasi riippuen myös muu DI-koulutus tai vastaava insinöörikoulutus voi olla soveltuva. Arvostamme erityisesti myös alaan liittyvää monipuolista käytännön työkokemusta teollisuuden kehittämistehtävistä.

Lehtori/tuntiopettaja: Tehtävän kelpoisuusehdot ovat ammattikorkeakouluista annetun asetuksen mukaiset eli ylempi korkeakoulututkinto ja 3 vuoden työkokemus opetettavalta alalta. Lisäksi edellytämme opettajan koulutusta tai vaihtoehtoisesti se tulee suorittaa 3 vuoden kuluessa työtehtävän aloittamisesta.

Kokemus etäyhteydellä toimimisesta helpottaa opetustyötä; suosimme lähiopetusta Kouvolan kampuksella, mutta myös etäopetus on sekä mahdollisuus että haaste – hybridiopetusmalli on tullut jäädäkseen.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Miksi meille kannattaa hakea?

Tekniikan alan koulutus tukee tulevaisuuden hyvinvointiyhteiskunnan kehittymistä yhä kestävämpään suuntaan. Uskomme, että insinöörit pelastavat maailman ja haluamme kouluttaa erinomaisia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Haluatko jakaa osaamistasi, jotta saavutamme tavoitteen? Opettajana voit suunnitella omaa työtäsi ja työaikojasi.

Meillä on tiivis yhteishenki, joka yhdistää kaikkia opiskelijoista henkilökuntaan. Työskentelemme yhdessä tiedon ja tutkimuksen eteen ja tämä näkyy niin, että kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan.

Palkkasi on yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen. Tekniikan lehtorin palkkaus on 4 600 – n. 6000 e/kk koulutuksestasi ja työkokemuksestasi riippuen. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta-, hieronta- ja kulttuurieduilla. Kannustamme sinua myös kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja siksi tarjoamme sinulle Xamkin  avoimen ammattikorkeakoulun opinnot veloituksetta.

Miten hakuprosessi etenee? 

  • Hae paikkaa tämän ilmoituksen alalaidasta ja liitä hakemukseen ansioluettelosi. Todistukset pyydämme valitulta.
  • Osan hakijoista kanssa etenemme soveltuvuusarviointiin.
  • Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen.

Jos sinulle jäi kysyttävää tai haluat jutella Xamkista tai työstä lisää, älä epäröi ottaa yhteyttä!

 

Yhteyshenkilöt

Teemu Jokela

koulutusvastaava, lehtori

050 468 8609

teemu.jokela@xamk.fi

Arja Sinkko

koulutusjohtaja

044 702 8219

arja.sinkko@xamk.fi

 

Haku päättyy 01.05.2024

To apply for this job please visit www.xamk.fi.