• Automaatiosuunnittelija
  • Tekniikka
  • Kontiolahti

Insinööritoimisto Comatec Oy

Automaatiosuunnittelija

Haemme kokenutta automaatiosuunnittelijaa mekatroniikan projekteihin lääketeollisuuden toimialalle. Asiakkaitamme ovat teknologiateollisuuden kansainvälisesti toimivat vientiyritykset.

Tehtävänäsi on toimia automaatiosuunnittelijana asiakasprojekteissamme vastaten oman työsuorituksesi laadusta ja aikataulusta, ja mahdollisesti myös nuorempien suunnittelijoiden opastamisesta. Olet koulutukseltasi automaatiotekniikan insinööri tai DI ja sinulla on suunnittelukokemusta koneisiin/teollisuuden järjestelmiin liittyvästä sähkö- ja/tai automaatiosuunnittelusta. Tehtävässä työskentelet asiakaan tiloissa sekä Comatecin toimistolla Joensuussa.

Toivomme sinulta

– Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (insinööri/DI) sähkövoimatekniikkaan tai automaatiotekniikkaan liittyen

– Aikaisempaa suunnittelukokemusta koneiden/teollisuuden sähkö- ja automaatiojärjestelmiin liittyen mukaan lukien koneturvallisuus

– Hallitset hyvin Autocad-ohjelmiston lisäksi Eplan, E3, Cads, Vertex tai vastaavan tietokantapohjaisen suunnitteluohjelmiston

– Bechoff Twincat 3 osaamista

– PLC-, DCS- ja käyttöliittymien ohjelmointiosaamista

– Kokemusta komponenttien valinnoista ja automaatiojärjestelmien määrittelyjen laadinnasta

– Väyläteknistä osaamista, Etthercat + Ethernet IP

– Festo servo-ohjaimet ja niiden parametrointi on sinulle tuttua

– Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta

– Halua ja valmiutta asiakasrajapinnassa työskentelyyn

– Oma-aloitteista asennetta ja kykyä tiimityöskentelyyn

-Matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla

– Hyvää kirjallissata ja suullista suomen -ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan. Meillä pääset mukaan monipuolisiin projekteihin ja saat ympärillesi erinomaisen ja innostavan kollegaverkoston. Tärkein voimavaramme on osaava henkilöstö ja siksi panostammekin henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Tukenasi ovat aktiivinen tutortoiminta sekä Comatec Academy. Henkilöstökyselymme mukaan Comatecin vahvuuksia ovat mielekkäät työtehtävät, osaavat kollegat ja toimiva työn ja vapaa-ajan tasapaino. Meillä saat myös mm. liikunta- ja kulttuuriedun sekä laajan työterveyden.

Tässä työpaikassa pääset vaikuttamaan huomisen ratkaisuihin. Odotamme hakemustasi!

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 30.4.2024 rekrytointijärjestelmämme kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä saat jarkko.ahosola@oucons.fi

Huomioithan, että edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työ- tai oleskelulupaa Suomessa tai EU-alueella.

Oucons Oy on kone- ja laitossuunnitteluun erikoistunut insinööritoimisto. Oucons tarjoaa koneteknisiä suunnittelupalveluja teollisuudelle, erikoisalueena materiaalinkäsittelylaitteet: kuljettimet, syöttimet, siilot ja purkaimet sekä erilaiset teräsrakenteet ja teollisuuden kunnossapitoon liittyvä konetekninen suunnittelu. Ouconsin osaamiseen kuuluu myös teräs- ja ristikkorakenteiden tekninen laskenta ja suunnittelu.

Olemme osa noin 600 asiantuntijaa työllistävää mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita teknologiateollisuudelle tarjoavaa Comatec Groupia. Toimimme yli 20 paikkakunnalla Suomessa, Puolassa, Virossa, Romaniassa ja Ruotsissa. Meillä katse positiivisesti kasvussa ja siksi tarvitsemme jatkuvasti uusia asiantuntijoita.

Lue meistä lisää comatec.fi (www.comatec.fi)

 

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

To apply for this job please visit comatec.teamtailor.com.