Kotisivu Atea Finland Oy

Atea Information Managementin Analytics & Optimization -tiimi auttaa yrityksiä ja organisaatioita saavuttamaan menestystä tiedolla johtamisella. Toisin sanoen toimimme konsultteina erilaisten organisaatioiden kanssa ratkaisten liiketoimintahaasteita tarjoamalla data-arkkitehtuuria, tietojen saatavuutta ja datan hyödyntämistä raporteissa visualisoinnin, koneoppimisen ja optimointitekniikoiden avulla. Lisäksi tarjoamme niihin liittyviä liiketoiminnankonsultointipalveluita, jotta asiakkaamme saavat mahdollisimman paljon hyötyä tarjoamistamme ratkaisuista.

Olemme tällä hetkellä nuori, kasvava kymmenen hengen tiimi, jolla on taustoja tietojenkäsittelytieteissä, matematiikassa ja taloustieteissä. Työmme perustuu pääasiassa projekteihin, mikä tekee tästä loistavan tilaisuuden, jos pidät oppimisesta ja työskentelystä erilaisten asiakkaiden kanssa eri teollisuudenaloilta. Työskentelytapana on tiimityöskentely, jossa tiimin jäsenet yhdessä ratkaisevat haasteita tuoden erilaisia taitoja ongelmanratkaisuun.

Tehtävänkuvaus:

Senior Data Engineerina työskentelet pääasiassa Azure-ympäristössä. Vastuullasi on tietomallien, dataputkien ja datavarastoratkaisujen kehittäminen, ylläpito ja optimointi. Olet myös tiimisi jäsenten mentorointiin liittyvissä tehtävissä datatekniikan parissa. Koska tämä on ala, jossa teknologia kehittyy nopeasti, arvostamme kiinnostustasi uusia teknologioita kohtaan. Johtaisit meidän teknologiakyvykkyytemme kasvattamista tällä alueella.

Vastuualueet:

 • Yhteistyö, johtajuus ja viestintä: Olla tiedonlähde tiimille. Mentoroida tiimin jäseniä, tarjota teknistä ohjausta ja tukea tarpeen mukaan.
 • Pysyä ajan tasalla nousevista datatekniikan teknologioista ja trendeistä sekä ehdottaa ratkaisuja, jotka voisivat hyödyttää tiimiä.
 • Tiedonputkien suunnittelu ja kehitys
 • Tietomallinnus ja skeeman suunnittelu
 • Tietojen integrointi ja ETL (Extract, Transform, Load)
 • Tietovarastointi ja tietojen säilytys
 • Suorituskyvyn optimointi
 • Ratkaisujen toteuttaminen tietojenhallinnan menettelytapojen mukaisesti. Tietojen pääsynhallinnan luominen ja tietojen käyttöoikeuksien ja roolien hallinta.

Vaatimukset:

Ideaali ehdokas tulisi täyttää seuraavat kelpoisuusvaatimukset:

 • Hyvä tuntemus datamallinnuksesta, tietokantasuunnittelusta ja SQL:stä. Kokemus Data Engineerin tehtävistä, mieluiten senioritehtävissä.
 • Kokemus ja perehtyneisyys MS Azuren pilvipalveluihin ja teknologioihin. Mitkä näistä olet käyttänyt? MS Fabric, Azure Data Factory, Azure Databricks, Azure Synapse Analytics, Azure Cosmos DB, Azure Storage, Azure Data Lake Storage ja Azure Stream Analytics.
 • Ohjelmointitaitoja kielillä kuten Python, Java tai Scala.
 • Perustiedot Azuren turvallisuudesta ja noudattamiseen liittyvistä kehyksistä datan hallinnassa ja suojauksessa.
 • Vahva analyyttinen ja ongelmanratkaisutaito, kyky vianmääritykseen ja datankäsittelyprosessien optimointiin Azuressa.
 • Hyvät viestintä- ja tiimityötaidot.
 • Tiimimme on kansainvälinen, joten käytämme englantia työkielenä.

Teknologia kehittyy nopeasti, joten tärkeintä on sinun halusi ja kyky oppia, etkä välttämättä täytä jokaista teknistä vaatimusta.

Meillä on vaatimaton tavoite: tulla parhaaksi Analytics-tiimiksi Suomessa. Jos sinulla on kokemusta ja taitoja, jotka sopivat tähän tehtävään, ja jos työnkuva ja tiimin kuvaus resonoi sen kanssa, mitä haluat saavuttaa, älä epäröi hakea!

Tiimimme sijaitsee Vantaalla, Vaasassa, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Toivomme sinun valitsevan yhden näistä paikoista, jotta sinulla on paikallisia kollegoita tueksi. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, terveysedut ja mahdollisuudet ammatilliseen kasvuun ja kehitykseen. Tärkeintä on, että tarjoamme ystävällisen ja dynaamisen työympäristön, jossa jokaisen ideoita ja panosta arvostetaan.

Haluamme kuulla sinusta, jos olet innostunut tästä tehtävästä hakemuksen muodossa.

Lisätietoja tehtävästä Daniel Djupsjöbacka, 040 824 8988 tai daniel.djupsjobacka(at)atea.fi

To apply for this job please visit www.atea.fi.