• Tekniikka
  • Tuotannon asiantuntija
  • Raasepori

Kotisivu Geberit Production Oy

Haemme tuotannon asiantuntijaa tuotannontuki-tiimiin Geberitin Tammisaaren keramiikkatehtaalle. Tammisaaren modernissa ja automatisoidussa tehtaassa valmistetaan noin 180 työntekijän voimin kylpyhuoneposliinia mm. tavaramerkeillä IDO, Ifö, Porsgrund ja Geberit.

PÄÄTEHTÄVÄT

Tuotannontuki ylläpitää ja kehittää tuotantomenetelmiä ja -prosesseja. Nyt haemme asiantuntijaa kokoonpano- ja pakkauslinjalle. Raportoit CerTech-päälliköllemme, joka johtaa tuotannon tukitiimiä, ja vastaat pienestä kolmen hengen tiimistä.
Tehtävässä osallistut tuote- ja tuotantokehitysprojekteihin. Luot ja ylläpidät dokumentaatiota, kuten kokoonpano-ohjeita, ja työskentelet vianetsinnän ja ongelmanratkaisun parissa.

PROFIILI

Odotamme sinulta teknistä koulutusta, mieluiten insinööritasolla. Kuulumme kansainväliseen organisaatioon, joten suomen/ruotsin kielen lisäksi tarvitset työssäsi jonkin verran englantia. Olet luonteeltasi järjestelmällinen, perusteellinen ja kiinnostunut oppimaan uutta. Nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.
Kokemus 5S- ja Lean-periaatteista tai tuotantotekniikasta katsotaan eduksi. Jos olet työskennellyt SAP:n kanssa, sekin on plussaa.

TARJOAMME

Tarjoamme kivan työyhteisön, jossa on paljon kokeneita kollegoita. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä nopeasti muuttuvalla mutta perinteisellä alalla.

Tutustu tehtaaseemme täällä:
https://youtu.be/8TDCz1GVYAk?si=c3yfKsIgWDQM-s8m

KONTAKTI

Lisätietoja tehtävästä antaa CerTech Manager Oscar Rautelius, oscar.rautelius@geberit.com. Odotamme hakemustasi 26.5.2024 mennessä, mutta aloitamme valintaprosessin välittömästi, joten älä jää odottamaan!

To apply for this job please visit jobs.geberit.com.