• Rakentaminen ja kaavoitus
  • Tekniikka
  • Yhdyskuntatekniikan mestari
  • Saarijärvi
  • Tämä työpaikkailmoitus on vanhentunut, tai työpaikka on täytetty

Kotisivu Saarijärven kaupunki

Tule johtamaan Saarijärven yhdyskuntatekniikan palveluja. Olemme uuudistuva ja elinvoimainen palveluiden ja biotalouden kasvukeskus.

Saarijärven kaupunki hakee vakinaiseen virkasuhteeseen yhdyskuntatekniikan mestaria 1.9.2024 alkaen.

Yhdyskuntatekniikan mestarina toimit kunnallistekniikan sekä vesi- ja viemärilaitos -vastuualueiden esihenkilönä.

Keskeisiin tehtäviin kuuluu vastata vastuualueiden toiminnasta, kehittämisestä, taloudesta ja investointien toteutumisesta.

Arkipäivän tyypillisiä tehtäviä ovat toiminnan ja talouden suunnittelu ja johtaminen, kilpailutukset, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden ohjaus, hankinta- ja työnjohtotehtävät, työturvallisuuden valvonta ja ohjaus, laskujen tarkastus ja hyväksyntä sekä kustannusten seuranta ja toiminnan raportointi. Osallistut myös teknisen toimialan hallinnollisiin valmistelu- ja selvitystehtäviin. Toimit myös kaupungin edustajana eri viranomaisneuvotteluissa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva DI, insinöörin tai rakennusmestarin korkeakoulututkinto tai soveltuva aikaisempi teknillisen oppilaitoksen tutkinto. Kokemus toimialan tehtävistä sekä kuntasektorilla toimimisesta katsotaan eduksi. Odotamme viranhaltijalta oma-aloitteista ja ahkeraa työskentelyotetta. Hyvät yhteistyötaidot ja asiakaspalvelu ovat vahvuutesi. Olet aidosti kiinnostunut ja motivoitunut yhdyskuntatekniikan esimiestehtävistä ja toiminnan kehittämisestä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laajan tehtäväkentän kauniissa Saarijärven maisemissa ja hyvässä työyhteisössä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3 832,50 €/kk. Lisäksi maksetaan mahdollista ammattialalisää aikaisemman soveltuvan työkokemuksen perusteella. Myöhemmin virkasuhteen kuluessa on lisäksi mahdollisuus työsuoriutumisen arvioinnin perusteella maksettavaan palkanlisään. Kokonaispalkka tulee asettumaan aiemmasta työkokemuksesta riippuen 3 832 €/kk – 4 139 €/kk. Hakija voi myös esittää oman palkkatoiveensa kokonaispalkasta.

Saarijärven kaupungin vahvuuksia on hyvä työilmapiiri: syksyn 2023 henkilöstökyselyssä 85 % vastaajista suositteli kaupunkia työpaikkana. Järjestämme aktiivisesti yhteistä tyhy-toimintaa ja tarjoamme työntekijöillemme myös liikuntaedun kaupungin omissa liikuntapalveluissa (kuntosali, uimahalli, laskettelurinteet) sekä alennuksen kansalaisopiston kursseista.

Virka täytetään 1.9.2024 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Hakuaika päättyy 17.5.2024.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Vesa Ronkainen 044 4598 358 vesa.ronkainen(at)saarijarvi.fi
Maanrakennusmestari Vesa Niskanen 044 4598 424 vesa.niskanen(at)saarijarvi.fi